Wat kun je leren van deze succesvolle vrouwen?

Ze geven ons wijze lessen mee.

Vraag jij je soms ook wel eens af hoe sommige vrouwen zó succesvol zijn geworden? Same! Om deze reden is er een onderzoek gedaan naar Vanessa Selbst, Kylie Jenner en Sharon Hilgers, drie succesvolle vrouwen. Hoe zijn zij nou eigenlijk zo succesvol geworden?

Vanessa Selbst

Pokerspeelster Vanessa Selbst heeft in één keer 1,3 miljoen dollar (!) gewonnen. Een echte droom die uitkomt, als je het ons vraagt. Ook haar ouders zullen een carrière als pokerspeler niet verwacht hebben toen hun dochter op 9 juli 1984 werd geboren. Maar toch bracht het leven van Vanessa haar daar. In 2021 zou de pokerspeler naar schatting al zo’n twaalf miljoen dollar hebben verdiend met live pokertoernooien. Wait, what?!

Niet eerder had een vrouwelijk pokerspeler zoveel geld verdiend dan op dat moment. Maar hoe heeft Vanessa nou ontdekt dat haar talent bij het pokeren lag? Als tiener maakte ze al kennis met de pokerwereld. In haar studententijd startte ze met gokken online. En dat heeft dus duidelijk zijn vruchten afgeworpen! Inmiddels is de pokerspeler sinds 2018 gestopt met pokeren en werkt ze in de financiële sector.

Kylie Jenner

Natuurlijk kent iedereen the one and only Kylie Jenner wel. En hoewel sommigen zullen zeggen dat ze haar succes heeft te danken aan haar bekende familie, kun je ook iets verder kijken dan dat. Kylie Jenner heeft namelijk maar één ding gedaan: focussen op iets waar ze écht goed in is. Zoals Vanessa Selbst urenlang in het online casino heeft doorgebracht, is Kylie Jenner zich bezig gaan houden met make-up en mode.

Kylie heeft immens veel uren doorgebracht met onderzoek naar de perfecte lippenstift, lipgloss en andere make-up. Uiteindelijk heeft deze ‘obsessie’ geleid tot het opzetten van haar eigen bedrijf. Na de launch van haar gloednieuwe lip kits, waren ze al binnen één minuut uitverkocht. Wow! Dus wat kun je leren van Kylie Jenner? Focus je op iets waar je zelfs een obsessie door kunt krijgen. Check!

Sharon Hilgers

Sharon Hilgers is een bekende, succesvolle Nederlandse onderneemster. Haar bedrijf My Jewellery heeft inmiddels meer dan 26 (!) boetieks door Nederland, België én Duitsland! Dit is het resultaat van elf jaar hard werken aan haar webshop voor zelfgemaakte sieraden. Sharon is de rijkste dame in de lijst Top 100 Jonge Miljonairs. Wat je van haar kunt leren? In een interview gaf Sharon Hilgers aan dat ze nooit twijfelt. Good to know!

Bron en beeld: Betsquare

Laatste nieuws