Oh my: LLDL-deelnemer schrikt van date: ‘4 kinderen bij 3 vrouwen?’

Joany wist niet wat ze hoorde...

Lees ook

In het programma Lang Leve de Liefde slaan de matchmakers soms de spijker op z’n kop. In andere gevallen klikt het echter niet zo tussen de twee deelnemers en ontstaan er ietwat ongemakkelijke gesprekken. Dat was gisteren ook het geval, toen Joany erachter kwam dat haar date vier kinderen bij drie verschillende moeders heeft.

Date

Zoals zovelen, is de 33-jarige moeder Joany op zoek naar the one: haar ware liefde. In haar aanmeldvideo legt ze uit dat ze ‘zoveel te geven en te bieden heeft’. De reden dat zij nog alleen is, is volgens Joany omdat zij nog ‘van de oude stempel’ is. Alles gaat tegenwoordig maar via de telefoon, maar dat ligt haar niet zo.

Joany zoekt een man die er verzorgd uitziet, met donker haar en een sociaal karakter. In die zin lijkt de 41-jarige Jeroen wel een goede match. De twee klikken goed met elkaar en de date begint dan ook vol goede moed. Maarre, de date krijgt al snel een andere wending.

Onthulling

Jeroen komt namelijk met een wel heel bijzondere onthulling: hij heeft namelijk al vier kinderen. Bij drie verschillende vrouwen. Joany spreekt voor alle kijkers wanneer zij slechts met een geschokt ‘pfff’ reageert. “Ik zie alle vier de kinderen niet”, deelt Jeroen ook nog. “Dat is er zo ingelopen. En ja… Als ze komen, dan komen ze vanzelf wel. Het klinkt misschien hard, maar het is niet anders”, aldus de drukke single. Oh my

Hoe de date tussen Joany en Jeroen verder verloopt? Dat zien we vanavond in LLDL.

Bron: Cosmopolitan, Tips & Weetjes | Beeld: Instagram, LLDL

Laatste nieuws

Zie ook