Zien: zo ziet de moeder van Eva Jinek eruit

De appel valt niet ver van de boom!

Lees ook

Eva Jinek houdt haar familie en privéleven zoveel mogelijk buiten de spotlights. Toch maakte de presentatrice een uitzondering voor haar moeder (en grote voorbeeld). We krijgen daarom een prachtige foto van mevrouw Jinek te zien! 

Portret van moeder

De carrière van Eva Jinek gaat als een speer! De blondine is inmiddels niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie, waar ze vijf dagen per week haar eigen talkshow Jinek presenteert. En hoewel Eva zelf dus bijna dagelijks in de spotlights staan, houdt ze haar familie het liefst buiten beeld. Desondanks maakte ze laatste een kleine uitzondering, en kregen we haar knappe moeder te zien.

“Dit is mijn moeder Radana Jinek”, schrijft Eva bij een prachtige zwart-wit foto met haar moeder. Het kiekje is gemaakt voor haar eigen boek Droom Groot, waarin een portret staat over moeder. “Dankzij haar durf ik dingen te proberen en op avontuur te gaan”, stelt ze. “Dat komt omdat mijn moeder zich niets aantrekt van wat ‘men’ vindt. Ze is een van de meest onafhankelijke mensen die ik ken.”

Bekijk de prachtige foto van Eva en Radana op de volgende pagina.

Laatste nieuws

Zie ook