Zien: Netflix onthult eerste beelden derde seizoen Emily in Paris

Exciting!

Onder werktijd lunchen bij Le Café Marly met uitzicht op het beroemde Louvre, elke dag een andere designeroutfit aantrekken en in een charmant optrekje in het vijfde arrondissement resideren. We kunnen niet wachten om ons weer in de wereld van Emily Cooper te wanen. Netflix heeft ons gisteren alvast een voorproefje gegeven van het derde seizoen, want de eerste afleveringen zijn al geschoten!

Recap

Even een kleine recap van het tweede seizoen: In het tweede seizoen van Emily in Paris maakt Alfie plotseling zijn opwachting als de knappe love interest van Emily (Lily Collins). De twee leren elkaar kennen tijdens hun lessen Frans en er ontstaat al snel iets leuks tussen de twee. Toch kan Emily haar knappe buurman chef-kok Gabriel (Lucas Bravo) niet uit haar hoofd zetten. En dat terwijl haar goede vriendin Camille (Camille Razat) weer samen is met Gabriel. Daarnaast moet Emily op werkgebied ook een lastige keuze maken, omdat Savoir heeft besloten niet langer samen te werken met haar baas. Kiest Emily voor haar nieuwe collega’s, of blijft ze bij haar oude werkgever? Genoeg drama dus om op voort te borduren in seizoen drie.

Derde seizoen

Wat staat Emily in het derde seizoen eigenlijk allemaal te wachten? Een jaar nadat Emily voor haar droombaan van Chicago naar Parijs is verhuisd, staat ze voor een lastige uitdaging. Zowel op werk als in de liefde moet ze keuzes maken die niet in de laatste plaats bepalend zijn voor haar toekomst in Frankrijk. Ondertussen blijft ze zich onderdompelen in de avonturen die het leven in Parijs met zich meebrengt en dat zorgt voor verrassende wendingen. En als we naar de eerste beelden kijken, belooft ook dit seizoen weer veel goeds!

Helaas is een releasedatum van het derde seizoen nog niet bekend, maar Netflix heeft al wel laten weten dat ze morgen tijdens het online event TUDUM meer details zullen loslaten. We can’t wait!

Bron & Beeld: Netflix

Laatste nieuws