Luca Borsato blikt terug op lastige periode: ‘Is heel zwaar geweest’

De zanger vertelt openhartig over de lastige periode waar hij in zit.

Lees ook

Luca Borsato gaat door een moeilijke tijd. Niet alleen door de ophef rondom zijn familie, maar ook omdat zijn relatie met Daisy helaas over is. In een interview met LINDA. blikt de singer songwriter kort terug op deze roerige periode.

Scheiding

De familie Borsato heeft een roerige periode achter de rug, mede door de aantijgingen richting Marco Borsato. Ook zoon Luca was daarvan de dupe, zo vertelt hij.”Nadat onze ouders ons het heftige nieuws vertelden niet meer bij elkaar te zijn, ging ik naar vrienden. Thuis was het op dat moment te emotioneel. Met de scheiding en al het andere heftige dat nu speelt, is het heel zwaar geweest. Dat het hele land zich een mening kan vormen over andermans shittijden, went nooit”, vertelt hij.

Muziek

Luca stelt dat de juicekanalen hem het de afgelopen tijd erg moeilijk hebben gemaakt. “Achter de zogenaamd juicy verhalen schuilen individuen met echte gevoelens. Het maken en uitbrengen van muziek is de afgelopen jaren mijn droom en grootste uitlaatklep geweest.”

Het maken van muziek heeft Luca enorm geholpen, vertelt hij. “Het helpt om emoties van me af te schrijven. Ik ben mijn eigen persoon met mijn eigen verhaal en ik wilde ontsnappen aan mijn angst voor negativiteit. Daarom besloot ik tegen alle adviezen in om mijn eigen muziek uit te brengen, zonder label, zonder managers”, aldus Luca. “Ik had niet verwacht daar zo veel liefdevolle reacties op te krijgen. Alle positieve energie die ik ontving bij het uitbrengen van mijn eerste single Private Party, waarin ik zing over kwetsbaarheid, heb ik aan al die mensen te danken. Eindelijk ben ik met mijn droom bezig. Maar dat mijn familie en ik door een onzekere tijd gaan, blijft een feit.”

Bron: LINDA. | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook