Cute! Deze acteurs uit Fate: The Winx Saga zijn in real life een koppel

Wat een magisch duo!

Deze maand was het dan eindelijk zover: na lang wachten ging het tweede seizoen de live action-remake van Winx Club in première op NetflixFate: The Winx Saga haalde heel wat jeugdherinneringen op bij fans van de populaire animatieserie en ook het tweede seizoen is op dit moment weer mega populair. Enne, wat nóg leuker is, is dat twee acteurs uit de serie een relatie in real life hebben!

Alfea

Fate: The Winx Saga gaat net zoals de originele Nickelodeon-serie over vijf vriendinnen, die ieder toverkrachten hebben. Op de magische school Alfea proberen ze deze toverkrachten te perfectioneren. Dat gebeurt echter niet zonder slag of stoot, want de meiden krijgen te maken met rivaliteit, liefde en het bovennatuurlijke.

Love is in the air

Uiteraard is er ook ruimte voor romantiek. Zo krijgen Bloom en Sky in het eerste seizoen al een relatie en groeien ze in het tweede seizoen alleen maar dichter naar elkaar toe (net als in de animatieserie). Of het allemaal acteerwerk was? Dat blijkt nu van niet! Want, guess what: ook in real life is er een vonk over gesprongen tussen Bloom en Sky!

Actrice Abigail Cowen (Bloom) en model Danny Griffin (Sky) hebben namelijk een relatie in het ‘echte leven’. De twee zijn inmiddels al een jaar samen en dat vieren ze met een lief kiekje op Instagram. “Love is cool, happy 1 year. let’s do it again 💙”, aldus Danny bij een lieve foto van Abigail.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danny Griffin (@danny_griffin_)

Ook Abigail viert het 1-jarige jubileum van hun relatie met een lief kiekje. “a year w/ u 🤍 life ain’t too shabby“, luidt de caption. Cute!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Abigail Cowen (@abbeycowen)

Derde seizoen

We hopen natuurlijk dat er een derde seizoen komt en dat Bloom en Sky alsnog een happy ending krijgen. Aan het einde van het tweede seizoen moest Bloom namelijk een een portaal naar de duistere wereld stappen om zo dit portaal te kunnen sluiten. Hierdoor werden Bloom en Sky abrupt van elkaar gescheiden. Keert de fairy nog terug uit de duistere wereld? To be continued

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Instagram, Netflix

Laatste nieuws