Oh no: is het huwelijk van MAFS’s Alwin en Anita toch op de klippen gelopen?

Oh oh...

Lees ook

Tijdens de final vows van Anita en Alwin in Married at First Sight: Match or Mistake besloten de twee dat ze een goede match zijn. Toch lijkt het erop dat het huwelijk van Alwin en Anita na het experiment niet bepaald meer over rozen ging. Zo is in de preview van de reünie te zien dat het niet echt botert tussen de twee…

Final vows

Tijdens de final vows leek het erop dat Anita en Alwin een mooie match waren. Zo sprak Alwin uit: “Ik ga volledig voor je. We gaan het laten werken, want jij bent voor mij een match.” En ook Anita vond dat de twee een goede match zijn, maar was wel kritisch in haar final vow. “We merkten al snel onze verschillen op. Jij zat veel in je hoofd en ik in mijn gevoel, wat een blokkade veroorzaakte in een diepe, emotionele connectie en die blokkade zit er nog steeds. Ik heb oprecht twijfels over onze toekomst.”

Anita gaf aan dat ze iemand nodig heeft die voor haar gaat of zegt trots op haar te zijn. Toch was Anita ook positief over haar kersverse echtgenoot. “Je deze week jezelf laten zien, en ik kan zeggen: je bent mooi zoals je bent. Maar, ben jij de man voor mij?”

Reünie

Hoewel de twee na de final vows dolgelukkig zijn, lijken de twee dat niet te zijn tijdens de reünie. Een paar weken na de final vows komt de hele MAFS-groep weer bij elkaar. Hierin is te zien dat de deelnemers terugblikken op de afgelopen weken. En dat maakt behoorlijk wat los bij de kandidaten, want het lijkt erop dat de liefde geen standhield tussen Alwin en Anita.

“Hoe heb je er echt ingezeten?”, horen we Anita boos tegen Alwin zeggen. “En toen vroeg ik aan jou: waarom ben je nooit eerlijk tegen me geweest?”, vraagt de brunette. Alwin geeft echter aan het niet nodig te vinden hierover door te gaan. To be continued… 

Beeld: RTL (Andy Tan)

Laatste nieuws

Zie ook