Samantha Steenwijk bevestigt geruchten rondom oude relatiecrisis

'Enkele jaren geleden heeft Daisy mij verteld, dat zij vreemd is gegaan'

Lees ook

Afgelopen week speculeerde Yvonne Coldeweijer dat de partner van Samantha Steenwijk, Daisy, een keer overspel pleegde tijdens haar relatie met de zangeres. Inmiddels heeft Samantha gereageerd op de geruchten en plaatst ze een bericht op haar Instagram waarin ze inderdaad het vreemdgaan van Daisy bevestigt.

Geruchten

“Gister is er een privésituatie uit ons verleden openbaar gemaakt, waar wij eenmalig iets over kwijt willen”, begint Samantha het bericht op Instagram. “Mijn vrouw Daisy en ik zijn al zestien jaar bij elkaar. Zoals in elke relatie, hebben wij ook onze ups and downs gehad. Enkele jaren geleden heeft Daisy mij verteld, dat zij vreemd is gegaan. Dat was erg pijnlijk en heeft voor veel verdriet gezorgd.”

Details

Samantha legt uit dat dit al een tijdje geleden is gebeurd en dat ze het inmiddels een plekje heeft kunnen geven. “Voor ons is dit een gesloten boek”, stelt ze. “Als iets waar is, is iets waar, al klopte de details van de naar buiten gekomen informatie niet helemaal. Wij hadden dit liever privé gehouden. Het oprakelen hiervan heeft ook totaal geen meerwaarde.” Het incident is volgens de zangeres ‘het diepste dal waar zij en Daisy in hebben gezeten.’ “Maar wij zijn altijd in onze liefde blijven geloven en zijn hier dan ook veel sterker uit gekomen.”

Verleden tijd

De presentatrice baalt ervan dat iedereen nu weet van het incident. “Dat er mensen zijn die genieten van andermans leed en dat dit de manier is waarop we in onze samenleving met elkaar omgaan, vinden we nog het meest pijnlijk”, zo besluit ze. “Wij zijn nog steeds heel gelukkig met elkaar en zijn van plan dat ook te blijven. En door”, aldus Samantha.

In de reacties wordt Samantha overspoeld met steunbetuigingen van haar volgers. “Lieve Samantha en Daisy, jullie zijn een heerlijk stel. Dol op jullie, maar dat weet je. Blijf elkaar omarmen en beschermen. Blijf mensen blij maken met jouw zangtalent. De rest is ruis. #endoor ❤️❤️❤️”, schrijft Heleen van Royen. En: “Jullie zijn een heerlijk stel. Ennnn misschien nog wel het allerbelangrijkste is dat jullie zelf maar weten hoe het zit. LIVE YOUR LIFE💪💪❤️❤️”, schrijft Rachel Hazes.

Bron: Telegraaf | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook