Dít is hoe Drake & Josh er tegenwoordig uitzien

Wat een verschil!

Lees ook

De tv-broers Drake & Josh waren 14 (!) jaar geleden de broers die iedereen wilde hebben. De een was hilarisch en een echte vriend, de ander was vooral een grote versierder. Na al die tijd lijken de acteurs helemaal niet meer op hun rol en zijn ze beiden iets heel anders gaan doen.

Drake & Josh

It’s gonna take some time to realize… maar wist je dat de twee acteurs hun echte voornaam gebruikten? Drake Bell speelde de rol van Drake Parker en Josh Peck van Josh Nichols. Even een trip down memory lane, want waar gaat de serie ook alweer over?

De moeder van Drake trouwt met de vader van Josh, waardoor twee gezinnen samen gaan wonen. Twee tienerzonen en natuurlijk het gemene zusje Megan Parker, dat zorgt voor een hoop hilarische situaties. Van optreden als de Blues Brothers tot het binnendringen op een feestje. Fast forward naar 2022, want wat doen de acteurs nu?

Drake Bell

Inmiddels is Drake 36 jaar. Na Drake & Josh was hij nog te zien in een paar andere films, maar verder heeft hij zijn acteercarrière aan de wilgen gehangen.

Drake komt alsnog wel in de spotlight, maar niet om de goede redenen. Zo deed hij in 2017 flink wat stof opwaaien toen hij publiekelijk vertelde dat hij niet welkom was op de bruiloft van Josh. “Het bericht is luid en duidelijk. Banden worden officieel afgekapt. Ik zal je missen broer”, aldus Drake op social media. Josh snapte de opmerking overigens niet, want de twee hadden elkaar al twee jaar niet meer gesproken. In juni van dit jaar maakte Drake zelf bekend dat hij in 2018 stiekem getrouwd is én een zoon heeft.

Ook werd de voormalig acteur in augustus 2020 beschuldigd van fysieke en mentale mishandeling door zijn ex Melissa Lingefalt. In een video op TikTok deelt ze dat hij haar van de trap sleepte waarbij haar gezicht elke traptrede raakte. Drake ontkent de beschuldigingen en zegt dat er alleen vreselijke dingen zijn gezegd toen de twee uit elkaar gingen. “Zoals zo vaak gebeurt als koppels uit elkaar gaan”, zegt Drake in een reactie.

Dit waren helaas niet de enige beschuldigingen over Drake. Hij kreeg namelijk twee jaar voorwaardelijk omdat hij in 2017 een minderjarige in gevaar heeft gebracht. Het 15-jarige meisje leerde Drake online kennen en toen werden er ongepaste beelden uitgewisseld. Oh no…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Drake Campana (@drakebell)

Josh Peck

Josh is nu 35 jaar en lijkt in de verste verte niet meer op zijn alter ego Josh Nichols in Drake & Josh. Zo is hij flink wat kilo’s afgevallen en heeft hij een beter kapsel gekregen. Ondanks dat Drake in de serie de muzikale broer was, kan Josh er ook wat van. In 2014 heeft hij zijn derde album uitgebracht. Naast wat acteerrollen in series als The Big Bang Theory, is Josh vooral actief op YouTube. Hier maakt hij samen met interneticoon David Dobrik hilarische vlogs. Wie Josh wil bewonderen als acteur moet even naar Disney+ gaan. Hij speelt namelijk een grote rol in de Turner & Hooch remake. Ook gaat hij een rol spelen in de spinoff van How I Met Your Mother: How I Met Your Father.

Josh is gelukkig getrouwd met zijn grote liefde Paige O’Brien en ze hebben samen een zoontje genaamd Max Milo Peck. Op zijn Instagram en in zijn vlogs zien we zijn gezinnetje regelmatig verschijnen. Wat lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Josh Peck (@shuapeck)

Miranda Cosgrove

Enne, dan is er ook nog zusje Megan Parker, de biologische zus van Drake Parker. Actrice Miranda Cosgrove heeft na de show een hoop acteerklussen gehad, waarvan haar eigen show iCarly een grote hit was. Nadat deze show in 2012 stopte, heeft Miranda het acteren op een laag pitje gezet om haar diploma te halen op de University of Southern California.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miranda Cosgrove (@mirandacosgrove)

Op dit moment is ze weer te zien in de reboot van iCarly, en pakt ze de draad weer op als Carly Shay. Deze keer als volwassen influencer. Wat leuk!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Nickelodeon, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook