Zien: Yolanthe Cabau zet jarige broer in het zonnetje

Yolanthe en haar broer lijken sprekend op elkaar!

Lees ook

Waar Yolanthe Cabau zich vaak laat zien op social media, houden haar vier broer(tje)s zich altijd wat meer op de achtergrond. Vandaag besloot Yolanthe een van haar boers, Xavier, in het zonnetje te zetten voor zijn verjaardag. En good genes run in the family, want wat een knapperd!

Grote familie

Yolanthe heeft vier broers en ze lijken allemaal op hun bekende zus. Het gaat hier om XaviChristian, Xavier en Cochise. Alle vier de broers zijn vernoemd naar hun vader, Xavier. Samen met de acht zussen van Yolanthe zijn ze in totaal met 13 kinderen. Vandaag is Xavier jarig en dat viert Yolanthe door een reeks kiekjes van haar broer op Instagram te delen.

Jarig

“Fijne verjaardag aan de man die me laat lachen tot ik huil!”, schrijft Yo in de caption. “Ik vind het heerlijk om me aan hem te ergeren, met hem te praten, grapjes met hem te maken maar vooral gewoon tijd met hem door te brengen. Hij is mijn hart, mijn broer. Xavier, ik hou zoveel van je. For ever & beyond! Zegen je mooie hart en moge al je dromen uitkomen! Besito x Je zus”, aldus de actrice.

Reacties

Yolanthe’s broer kan op veel felicitaties rekenen in de comments. “Gefeliciteerd met je lieve broer! 💚💜”, schrijft Radio 538. En: “Gefeliciteerd met je Broer! Wat een leuke broer heb jij🌹🌹🍰🎂🍰🎂”, reageert een andere volger. Happy birthday ook namens ons, Xavier!

Bron: Instagram Yolanthe | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook