Zo zorg je ervoor dat je krullen mooi vallen

Aha!

Lees ook

Je haar is je visitekaartje. Maar wat als je last hebt van futloze lokken, krullen die op half zeven hangen, uitval of roos? Wij vroegen naar jullie meest prangende haarvragen en laten haarstylist Huub Eysink ze beantwoorden. Zo zit je nooit meer met je handen in het haar.

Stylist

Huub Eysink is international tophaarstylist. Hij heeft vier keer de award voor Hairdresser of the year bij de Coiffure Awards gewonnen, het meest prestigieuze kappersevent van Nederland. Ook werkt hij mee aan catwalkshows, tv- en modeproducties, geeft hij workshops en presentaties, en staat hij aan het roer van haarsalon Hair Plaza in Zwolle. Huub is gek op curls en kleur en beantwoordt met liefde deze prangende haarvragen. Deze keer beantwoordt hij de vraag: hoe zorg ik ervoor dat mijn krullen mooi vallen?

Tips

Het belangrijkste om niet te vergeten in je haar routine is volgens Huub, moisturizen. “Moisturize, moisturize, moisturize. Dat is echt het beste wat je voor je krullen kunt doen. Een vocht inbrengende shampoo zorgt ervoor dat er meer vocht uit de lucht naar je haar wordt getrokken waardoor je meer en vollere krullen krijgt”, geeft Huub als tip. “Ook versterkende krulcrème kan krullen extra stimuleren. Verder gebruik ik graag een krulfoam die zorgt dat je een mooie separate krul krijgt. Oh, en gebruik je een styletool voor je krullen? Gebruik dan altijd een product met hittebeschermer. Echt, anders beschadig je je haren intens.” Aha!

Tekst: Babette Dessing | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws

Zie ook