Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Linda de Mol over Jeroen Rietbergen: 'We zijn niet weer bij elkaar'

'Ik heb hem de deur gewezen.'

Jeroen Rietbergen erkent ongepast gedrag bij The Voice

Na maandenlange afwezigheid keerde Linda de Mol onlangs weer terug op de Nederlandse televisie in haar programma Miljoenenjacht. Ook heeft ze haar editorial in het nieuwste tijdschrift van LINDA. weer opgepakt. Hierin doet ze openhartig haar verhaal over hoe ze de onthullingen van de misstanden rondom haar man, Jeroen Rietbergen, heeft ervaren.

Eerdere relatiecrisis

Een aantal jaren terug ontdekte Linda al eens dat Rietbergen zijn wilde haren nog niet kwijt was, schrijft ze. Hij hield er via Instagram namelijk flirterig contact op na met een andere vrouw. Dat was niet iemand van The Voice, benadrukt ze. Ook was er ‘beslist geen seksueel grensoverschrijdend gedrag’. Maar wel ‘gedrag dat je in een relatie niet pikt’.

Uiteindelijk besluiten de twee toch samen door te gaan. “Ik heb hem de deur gewezen, maar uiteindelijk zijn we toch gaan praten”, laat Linda weten. Zo wilde ze haar kinderen ‘niet nog een scheiding aandoen’ – helemaal omdat zij ‘stapelgek’ waren op Rietbergen.

The Voice

“Ik was happyer dan ooit. En dan komt er zo’n mail…”, blikt Linda terug op het moment dat zij een mail ontvangen van BOOS, begin dit jaar. Hoewel haar broer, John de Mol, al eerder op de hoogte was en Rietbergen destijds op het matje had geroepen, wist Linda zelf van niks. Ze schrijft: “Jeroen heeft gezegd [tegen John, red.] dat dat het einde van zijn relatie met mij zou betekenen, waarop John herhaalde: ‘Dat deel laat ik aan jou, dit is niet aan mij.’ Dat Jeroen het me niet verteld heeft, moge duidelijk zijn.”

En nu?

De afgelopen periode gingen er via verschillende roddel-accounts op sociale media volop geruchten rond. Zo zouden Linda en Jeroen weer bij elkaar zijn, of stiekem zelfs nooit uit elkaar geweest zijn. Hier gaat Linda hard tegenin. “Voor iedereen in de media die er zo vreselijk druk mee is: nee, we zijn beslist niet weer bij elkaar. We praten af en toe. Met hulp van een therapeut, omdat er nogal wat gebeurd is. Ik hoop dat dat mag.”

Bron: Tips en Weetjes, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20180917 - Premiere van DORIS in pathe Tuschinski Op de foto: Linda de Mol en partner Jeroen Rietbergen