Roxeanne Hazes ziet af van Holland Zingt Hazes

Roxeanne heeft besloten niet mee te doen.

Roxeanne Hazes heeft besloten om volgend jaar niet mee te doen aan Holland Zingt Hazes. Dat heeft de zangeres vanmiddag bekendgemaakt in een bericht in haar Instagram Stories.

Geruchten

“Er gingen al wat geruchten rond, maar voordat ik deze beslissing definitief wilde maken, heb ik mezelf nog wat bedenktijd gegeven. Ik heb besloten dat ik volgend jaar niet meedoe aan Holland Zingt Hazes”, zo valt te lezen in het statement van Roxeanne.

Bericht

Ze geeft aan dat ze al die jaren met plezier mee heeft gedaan aan het evenement. “Ik zong zelf nog één keer per jaar mijn vaders liedjes. Dit was al tien jaar iets waar ik elke keer naar uitkeek, een bijzonder evenement om mijn vader te eren. Het publiek is fantastisch. Jullie zorgden ervoor dat het altijd een feestje was. Dank daarvoor. Voor nu ga ik me de aankomende tijd focussen op andere mooie dingen waar ik mee bezig ben. Heel veel plezier en wie weet tot een andere keer”, aldus Rox.

roxeanne

De familie Hazes lag de afgelopen weken behoorlijk met elkaar overhoop. Roxeanne deelde in De Beste Zangers over een zware periode waar zij haar moeder Rachel behoorlijk miste, waarop broer André voor hun moeder in de bres sprong. Of dit gedoe binnen de familie Hazes ook de oorzaak is van Rox’ afwezigheid bij Holland Zingt Hazes? Daar doet ze geen uitspraken over.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws