Winning Wednesday: 1x luxe weekend Parijs voor 2 personen in Suzanne Vermeer-sfeer

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Het is weer woensdag en dat betekent dat we weer een nieuwe winactie voor je hebben. Ter ere van Suzanne Vermeers nieuwste luisterboek Spoorloos, dat zich afspeelt in Parijs, mogen we 1x een volledig verzorgd weekend naar Parijs voor 2 personen weggeven!

Spoorloos

Op 19 september lanceerde Storytel het eerste deel van de Storytel Original trilogie Spoorloos. Spoorloos is geschreven door niemand minder dan Suzanne Vermeer en is exclusief via Storytel te beluisteren. 

Spoorloos gaat over studievriendinnen Bo en Inès. Ze besluiten samen een podcast te maken over de jaren geleden verdwenen journalistiekstudent Julia van der Molen. Met de Thalys volgen ze haar reis richting Parijs en Bordeaux. Maar de opnames voor hun podcast Spoorloos, hebben meer gevolgen dan ze hadden kunnen voorspellen. 

Terwijl Bo steeds voorzichtiger wordt, lijkt Inès hun onderzoek steeds minder serieus te nemen. Na een knallende ruzie besluit Bo alleen verder te gaan met het onderzoek, maar al snel krijgt ze spijt en probeert ze Inès te contacten. De geschiedenis lijkt zich te herhalen als ze ineens niks meer van haar vriendin hoort…

Bijzondere reis 

Om te vieren dat het luisterboek van Suzanne Vermeer sinds kort op Storytel staat, mogen we een luxe weekend Parijs weggeven voor 2 personen. Net als Bo en Ines reis je met de Thalys naar Parijs, en slaap je samen met je plus one in een mooi hotel.

Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 27 september 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. In overeenstemming met Storytel wordt bepaald in welk weekend je naar Parijs gaat. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Beeld: Storytel, iStock

Laatste nieuws

Zie ook