Yay! Love Island USA seizoen 4 vanaf vandaag te zien op Videoland

Bingen maar!

Lees ook

Goed nieuws voor alle Love Island-liefhebbers, want de eerste afleveringen van het vierde seizoen van Love Island USA staan nu op Videoland. Dat wordt een Videoland-avondje!

Nieuw seizoen

Liefhebbers van een flinke portie reality-tv zitten al een tijdje in een donkere periode. Love Island Nederland en België is inmiddels afgelopen en een andere realityshow zoals Temptation Island: Love or Leave laat nog even op zich wachten. Gelukkig is er een alternatief. Het vierde seizoen van Love Island USA is vanaf vandaag te bekijken op Videoland. De streamingdienst verrast ons meteen met de eerste helft van het hele seizoen. Maar liefst veertien afleveringen zijn nu al te bingen!

Elke dag nieuwe aflevering

Vanaf vandaag zal er elke dag een nieuwe aflevering online komen op Videoland, zoals je van ze gewend bent bij het programma. Op TikTok hebben we al talloze juicy momenten van het seizoen voorbij zien komen, omdat in Amerika al wel alle afleveringen zijn uitgezonden. Dit jaar presenteert de 31-jarige Sarah Hyland (actrice uit Modern Family) de realityshow. De vorige drie seizoenen lagen in handen van Arielle Vandenberg.

Hieronder kun je alvast naar de steamy trailer kijken.

We kunnen vanaf vandaag dus finally meegenieten van de liefdeszoektocht van de knappe Amerikaanse singles. Wie vindt de liefde en wie gaat er single naar huis? Wij weten in ieder geval wat we deze rainy week gaan kijken!

Bron: Love & Reality | Beeld: YouTube, Love Island USA

Laatste nieuws

Zie ook