Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze Love Island-deelnemer doet mee aan Matched by Mom

Zou het hem dit keer wel lukken om de ware te ontmoeten?

Binnenkort is het zover en start het nieuwe realityprogramma Matched by Mom. Hierin reizen vier moeders met hun zoons af naar Portugal om vanuit een luxe villa op zoek te gaan naar hun ideale schoondochter. Videoland maakte onlangs de deelnemers bekend, en een van de vrijgezelle zoons komt ons wel heel bekend voor. 

Matched by Mom

Vanaf 4 oktober is het zover en staat Matched by Mom op Videoland. Hierin schakelen vier vrijgezelle zoons de hulp van hun moeder in om een partner te vinden. De moeders en zoons zullen daarbij hulp krijgen van niemand minder dan presentator Edson da Graça

Wie meedoen aan het programma? Zie hieronder de moeder-zoon duo’s: 

Patricia en Melvin

Love Island

Hoewel de heren er allemaal stuk voor stuk goed uitzien, springt één deelnemer er voor ons uit. Zo komt de 29-jarige Koen ons wel heel bekend voor. Dat is niet zo gek, aangezien hij eerder meedeed aan Love Island. 

Zo maakte hij in 2021 zijn intrede in de Love Island-villa als bombshell. “Ik ben naar Love Island gekomen om het grootste avontuur van mijn leven aan te gaan. Ik hoop oprecht met de liefde van mijn leven naar huis te gaan”, vertelde hij destijds over zijn deelname. 

De bombshell hoopte een romantische connectie met Loesje te krijgen, maar helaas moest Koen de Love Island-villa al na een paar dagen verlaten. Hopelijk heeft hij meer geluk in Matched by Mom!

Matched by Mom is vanaf 4 oktober wekelijks te zien bij Videoland. De eerste aflevering is op 4 oktober ook te zien bij RTL 4 om 20.30 uur.

Bron: Love Reality | Beeld: RTL (Tom Cornelissen)