Dit is wanneer het derde seizoen van Love is Blind op Netflix staat

Wij noteren déze datum alvast in onze agenda.

Na alle drama in de eerste twee seizoenen van Love is Blind kunnen we niet wachten tot het derde seizoen te bingen is. Gelukkig duurt het niet heel lang meer voor we weer een nieuw seizoen van het liefdesprogramma kunnen kijken. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat we het derde seizoen vanaf 19 oktober kunnen bekijken. Exciting!

Love is Blind

In Love is Blind gaan vijftien mannen en vijftien vrouwen op zoek naar de liefde in een sociaal experiment waarbij ze elkaar niet kunnen zien. Ze zitten in afzonderlijke pods en communiceren met elkaar door een muur. De singles krijgen slechts tien dagen de tijd om elkaar te leren kennen. Als ze elkaar in het echt willen zien, moeten ze zich eerst in de pods verloven.

Hoewel nog niet bekend is welke deelnemers meedoen aan het derde seizoen van Love is Blind, heeft Netflix al wel een teaser gedeeld. Bekijk ‘m hieronder:

Gelukkig getrouwd?

In het eerste seizoen van Love is Blind verloofden zes koppels zich. Hoewel niet iedereen het altaar haalde, stapten Lauren Speed en Cameron Hamilton wel met elkaar in het huwelijksbootje. Ook Amber Pike en Matt Barnett gaven elkaar het jawoord. Beide koppels zijn zo’n drie jaar later nog steeds gelukkig getrouwd.

De deelnemers van seizoen twee hebben helaas geen happy ending gekregen. Hoewel Nick Thompson en Danielle Ruhl elkaar eeuwige trouw beloofden en ook Jarette Jones en Iyanna McNeely vol overtuiging hun I do’s uitspraken, zijn beide stellen onlangs uit elkaar gegaan. Hopelijk hebben de deelnemers van het derde seizoen meer succes!

Bron en Beeld: Netflix (Adrian S. Burrows)

Laatste nieuws