Wedding bells: Kimberley Klaver in huwelijksbootje gestapt met Michel van den Bergh

Hooray!

Lees ook

Voor Kimberley Klaver en Michel van den Bergh was het gisteren een wel heel bijzondere dag. De twee zijn namelijk in het huwelijksbootje gestapt!

Bijzondere dag

Gisteren was het zover en gaven Kimberley en Michel elkaar het jawoord. Dit blijkt uit beelden die vrienden en familie van het stel op Instagram plaatsen. Zus Melody Klaver poste een video op social media waarin te zien is dat ze naast de bruid aan tafel zit, die Kimberley later deelde in haar Instagram Stories. 

Ook goede vriendin Kim Feenstra was aanwezig op de bruiloft van het stel. Zij had bovendien de eer om de foto’s van het pasgetrouwde stel te schieten. “Vandaag mocht ik de foto’s maken van de bruiloft van mijn vriendin Kimberley”, laat ze weten op Instagram. “Superbijzonder en speciaal. Cheers to this new Chapter!” 

Verloofd

Kimberley en Michel zijn sinds 2018 een setje. In 2021 verloofde het stel zich. “Ik zeg JA. Vol overtuiging JA tegen de vader van mijn zoon, tegen mijn lieve bonuskindjes, die zo goed en lief meegeholpen hebben met deze verrassing. Ja tegen mijn fijne schoonfamilie die mij vanaf het begin met liefde en warmte hebben ontvangen en er altijd voor ons zijn”, schreef Kimberley destijds op Instagram over de verloving. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver)

Inmiddels heeft het stel samen twee kinderen. Kimberley beviel begin maart dit jaar van zoontje Dani Jagger Magnus van den Bergh. In 2019 werd ze moeder van zoon Julius. Uit een eerdere relatie heeft Michel nog drie kinderen. 

Bron: Nu.nl | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook