Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s voor komende week

Je hoeft je niet te vervelen.

Lees ook

Heb jij dit weekend of komende week nog geen plannen, maar wel zin om wat leuks te doen? No worries. Wij tippen een paar leuke to do’s. Komen ze:

Breng een bezoekje aan de BLACK BANANAS flagshipstore

Westfield Mall of the Netherlands is een flagshipstore rijker. BLACK BANANAS opent hier namelijk op 16 september hun nieuwe flagshipstore. En hier kun je van alles vinden. Zo biedt de store naast de hoofdcollectie ook exclusieve BLACK BANANAS Only items, collaborations en exclusieve (event)launches.

Op 16 september vindt het openingsevent van BLACK BANANAS plaats. Dit event is voor iedereen toegankelijk en er wordt een panna knock-out georganiseerd onder het genot van een hapje, drankje én muziek.

Wanneer:
Opening: 16 september

Waar:
Westfield Mall of the Netherlands,
Rozemarijn 9, Leidschendam

Beleef een sprookje

In de jubileumeditie van Unseen Photo Art word je meegenomen in een sprookjesachtig wonderland met bizarre twists. Maar liefst zeventig galeries van over de hele wereld doen mee aan deze internationale kunstbeurs. Een echte aanrader!

Wanneer: 
Vrijdag 16 september tot 18 september

Waar:
Westergasterrein in Amsterdam.

script async src=”//www.instagram.com/embed.js”>

Wie binnenkort naar de Bijenkorf gaat, moet zeker ook even een bezoekje brengen aan de pop-upstore van Jimmy Choo. Deze store vind je op de begane grond en heeft een prachtig roze met gouden etalage. Ook vind je hier een paar van de mooiste tassen van het label. Een must visit dus!

Wanneer: 
Vanaf nu tot 14 november

Waar:
De Bijenkorf
Dam 1, Amsterdam

Jimmy Choo

Bezoek de tentoonstelling No Access

In het voormalig ondergrondse geheim NAVO-Hoofdkwartier vlakbij Maastricht bekijk je nu de tentoonstelling No Access. De exhibit staat in het teken van grenscontroles en migratie. Met 21 videoprojecties en media-installaties willen kunstenaars, onderzoekers en filmmakers je hier een actueel en veelzijdig beeld van geven. Een kaartje kost 5 euro en warme kleding kan fijn zijn: in het voormalig hoofdkwartier is het fris en vochtig.

Wanneer:
16 september tot en met 13 november, van donderdag tot en met zondag.

Waar:
Voormalig NAVO-hoofdkwartier Cannerberg, Maastricht.

Bezoek de Preloved Fashion Fair pop-up shops

Wil je je kledingkast graag spekken? Dan is het natuurlijk een veel duurzamere keuze om tweedehands items te shoppen. Om twijfelaars te overtuigen dat preloved fashion hartstikke mooi is, start op 17 september de Preloved Fashion Fair-campagne. In Utrecht en Leiden laten meer dan 30 winkels hun bezoekers zien hoe mooi tweedehands mode kan zijn. Als kers op de taart worden er in deze steden ook nog twee Preloved Fashion Fair pop-up shops geopend. Ook in deze winkels kun je een indruk krijgen van hoe mooi en divers preloved fashion kan zijn.

Wanneer:
Leiden – 17 en 18 september.
Utrecht – 4 tot en met 9 oktober.

Waar:
Lammermarkt in Leiden.
Stationshal op Centraal Station in Utrecht.

Beeld: Jimmy Choo

Laatste nieuws

Zie ook