Fan van Emily in Paris? Binnenkort verschijnt er een roman over de serie

Booklovers, opgelet!

De Netflix-hit Emily in Paris is een groot succes. We zijn dol op de avonturen van Emily in Parijs en haar fashionable looks, maar helaas moeten we nog wel even wachten op het derde seizoen. Gelukkig hoeven we ons in de tussentijd niet te vervelen, want er komt namelijk een boek over de serie!

Het verhaal

Hoe leuk is dat? Ben jij een echte booklover en dol op romans? Dan wil je de meeslepende roman over Emily in Paris zeker lezen. Het boek zal gaan over het eerste seizoen van de Netflix-serie Emily in Paris. In het eerste seizoen van de serie zagen we al hoe de Amerikaanse Emily (Lily Collins) naar Frankrijk vertrekt en daar leert settelen tussen de Fransozen. Met een en al fashion, romance en natuurlijk het prachtige Parijs als backdrop voor haar verhaal, was de serie direct gigantisch populair.

Emily kreeg in het eerste seizoen te maken met een heuse love triangle, want niet alleen werd ze verliefd op de kok van het restaurant tegenover haar appartement, maar werd ze ook nog eens bff met de ex (Camille) van deze knappe kok (Gabriel). Zal Camille erachter komen dat Emily met haar ex-boyfriend date? En weet Emily haar baan bij Savoir te behouden?

Het boek

Het boek wordt vanuit het perspectief van Emily vertelt en zal volgende maand in de schappen liggen. De exacte datum van de release is 17 oktober en je betaalt 19.99 euro voor een Paperback. Schrijfster Catherine Kalengula is de verantwoordelijke voor het boek.

emily in paris
Beeld: BOL.com

Of er ook nog boeken over de nieuwe seizoenen komen, weten we helaas nog niet. Wat we al wel weten is dat de vertaalrechten voor de eerste roman al verkocht zijn aan negen landen. Dit is opvallend, omdat er meestal juist eerst een boek verschijnt voordat het wordt verfilmd. Goed, wij zetten het boek in ieder geval zeker op onze To Be Read-lijst!

Bron: Flair BE | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws