Pauline Wingelaar verklaart afwezigheid op social media

'Ik had even wat tijd voor mezelf nodig, na toch wel een bewogen jaar'

Volgers van Pauline Wingelaar vroegen zich af waarom de Echte Gooische Moeder al een tijdje niks meer van zich had laten horen op social media. Pauline vertelt nu dat ze bewust even afstand heeft genomen van the gram, en wel om een emotionele reden.

Break

Vorig jaar maakten Pauline Wingelaar en haar man Harmen iets heel verdrietigs mee. Pauline raakte in verwachting van hun derde kindje, maar beviel eind september al na 22 weken zwangerschap van dochter Belle. Het meisje overleed kort na de bevalling. Daar heeft Pauline nog altijd veel verdriet om en dat is ook de reden dat ze even een break nam van social media. “Ik had even wat tijd voor mezelf nodig, na toch wel een bewogen jaar”, vertelt Pauline.

“Met het verdriet natuurlijk van ons baby’tje, maar ook met de gigantische verbouwing hier, waar we nog steeds mee bezig zijn”, legt ze uit. “En ook de tuin wordt nog aangelegd en alles.” De Gooische moeder vertelt dat ze de komende weken wel weer online actief zal zijn, om haar volgers alle fijne kneepjes van de verbouwing te laten zien en terug te blikken op haar vakantie.

Belle

Het had 4 februari 2022 moeten gebeuren: opnieuw gezinsuitbreiding voor Pauline en manlief Harmen. Maar eind september 2021 treden er steeds meer complicaties op, en uiteindelijk wordt de kleine met slechts 22 weken al geboren. Met 20 weken treden de eerste ernstige complicaties op: Pauline begon vruchtwater te verliezen. Na een korte ziekenhuisopname mag ze weer naar huis en houdt ze volledige bedrust aan. Nog een paar weken volhouden en dan is de kleine levensvatbaar, houdt ze zichzelf voor. Maar met 22 weken ligt ze uit voorzorg opnieuw in het ziekenhuis. Als ze daar kramp krijgt, gaat ze naar het toilet en zodra ze haar buik aanspant is daar opeens de kleine Belle. Het meisje overleed drie kwartier nadat ze ter wereld kwam.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws