Winning Wednesday: 1x de Van Wilma – Letter Blue Jeans van MUD Jeans x Van Gogh Museum t.w.v. €149,95

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we de Van Wilma – Letter Blue Jeans uit de capsulecollectie van MUD JEANS x Van Gogh Museum t.w.v. €149,95 weggeven!

MUD JEANS x Van Gogh Museum

Let’s be honest: goed denim raakt nooit uit de mode. Stijlvol, praktisch, en veelzijdig – met een goede denim look kun je alle kanten op. Extra fijn: denimmerk MUD Jeans zet zich daarnaast ook nog eens in voor de planeet. Zodat ook de generaties ná ons nog in hun jeans kunnen flaneren, natuurlijk. MUD Jeans is namelijk ’s werelds eerste circulaire denim-merk, en de hele Van Gogh-capsule collection bestaat uit gerecycled denim.

Hoop

De capsule collection met het Amsterdamse Van Gogh Museum is helemaal gebaseerd op het werk van schilder Vincent van Gogh. Terugkerend thema? Hoop. De achterliggende gedachte van de samenwerking tussen het duurzame denimmerk en het Van Gogh Museum is namelijk gebaseerd een quote uit Van Goghs bewaarde brieven aan zijn broer Theo: ‘Hoop hebben op betere tijden moet niet een gevoel zijn maar een iets doen in het heden’. Van Gogh schreef die quote al in 1883, maar dit is nu natuurlijk more relevant than ever.

Win, win, win

Vind je bovenstaande kledingitems prachtig om te zien en kun je niet wachten om een van deze kledingstukken te dragen? Dan hebben wij goed nieuws. Grazia mag de prachtige Van Wilma-Jeans weggeven. Deze duurzame én durable jeans is voorzien van een all-over print in het handschrift van Van Gogh. Met wijd uitlopende pijpen en een hoge taille is deze broek ontzettend comfortabel en staat-ie bijzonder flattering.

€149,95

Kans maken? Vul dan hieronder je gegevens in.

Deze actie loopt tot en met dinsdag 20 september 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook