Yay! Het vijfde seizoen van Cobra Kai staat op Netflix

Bingen maar!

Lees ook

Fans van Cobra Kai, opgelet! Het vijfde seizoen van de populaire karate-serie staat ein-de-lijk op Netflix! Dat wordt bingen dit weekend!

De serie

De serie Cobra Kai is – sinds het eerste seizoen op Netflix verscheen – mega populair. De serie roept bij veel mensen herinneringen op en dat kan zeker kloppen. De serie is immers een vervolg op de gouden klassieker The Karate Kid. In Cobra Kai speelt de serie zich 34 jaar later af en is er opnieuw sprake van rivaliteit tussen Johnny en Daniel. Just like old times.

Vijfde seizoen

De eerste vier seizoenen kwamen binnen no time in de top tien van Netflix te staan. Inmiddels heeft de serie al vier Emmy-nominaties binnengesleept, dus is een killer van een vijfde seizoen dan ook niet uitgesloten. Aan de trailer te zien wordt het vijfde seizoen spannender dan ooit.

Cast

Naast de vertrouwde cast gaan we in het vijfde seizoen ook een aantal oude bekenden zien. Onder meer Yuji Okumoto, die decennia geleden het personage Chozen Toguchi speelde, ofwel Daniels rivaal in The Karate Kid Part III. Ook keert Sean Kanan als Mike Marbes terug. “Daniel en Johnny kunnen alle hulp gebruiken om Cobra Kai te stoppen,” aldus seriemakers Josh HealdJon Hurwitz en Hayden Schlossberg. Wij weten in ieder geval wat we dit weekend gaan kijken!

Beeld: Cobra Kai

Laatste nieuws

Zie ook