Aha! Dit is waarom je nooit met je benen over elkaar bij de kapper moet zitten

De reden is eigenlijk zó simpel.

We vinden allemaal een beetje me-time op z’n tijd heerlijk. En daar hoort een bezoekje aan de kapper natuurlijk ook bij. Are we wrong? Maarre, wist je wel dat het gevaarlijk kan zijn om met je benen over elkaar te gaan zitten in de kappersstoel? Wij vertellen je er meer over.

Grote invloed

We snappen dat als je een lange zit in de kappersstoel voor de boeg hebt, je tussendoor wel eens van houding verandert. Maar let daar dus wel goed bij op! Nee, het is niet life-threatening om met je benen over elkaar te zitten bij de kapper, maar het kan wel een grote invloed hebben op het model van je kapsel. Why?

Scheef

Oké, we geven je het verlossende antwoord. Als jij met je benen over elkaar gaat zitten bij de kapper is de kans erg groot dat je kapsel oneven wordt geknipt. Wait, what? Het is eigenlijk best logisch. Ga maar eens na: je zit met je benen over elkaar heen, wat automatisch betekent dat je scheef in de stoel zit. Als de kapper begint met knippen, is de kans dus groter dat je kapsel scheef wordt geknipt. Aha!

Teleurstelling

Om teleurstelling te voorkomen is het dus van belang om goed op te letten hoe je in die kappersstoel gaat zitten. Je wil natuurlijk niet met een scheef kapsel de deur uit lopen, toch? Enne, vergeet ook niet om goede instructies te geven over wat je wil met je haar. Ook erg belangrijk natuurlijk.

Bron: Girl Scene | Beeld: iStock

Laatste nieuws