Beschuit met muisjes! Epke Zonderland wordt voor de derde keer vader

Wat leuk!

Lees ook

Babynieuws! Turnkampioen Epke Zonderland deelde gisteravond een zonnig vakantiekiekje van zijn gezinnetje. Enne, hiermee kondigde hij meteen aan dat hij en zijn vrouw een derde kindje verwachten. Ook liet hij direct weten of ze een jongetje of meisje krijgen. Cute!

Gezinnetje Epke Zonderland

Zowel Epke Zonderland als zijn vrouw Linda Steen deelden gisteravond een zoete vakantiefoto. Bergen, water, ondergaande zon, en een gelukkig gezin: het zag eruit als een zomer om van te dromen. Maar de foto was niet zomaar een vakantiekiekje. Linda houdt namelijk trots haar zwangere buik vast: het stel krijgt een derde kindje! Mocht je het op de foto nog niet gespot hebben, in zijn bijschrift draait Zonderland er niet omheen: hij gebruikt namelijk de hashtag #babyontheway.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Epke Zonderland (@epkez)

En het wordt een…

Ook valt uit het bijschrift al op te maken of de twee een jongetje of meisje verwachten. “Een geweldige zomer gehad met mijn jongens en twee prinsessen”, schrijft de topsporter. Het ziet er dus naar uit dat het gelukkige gezinnetje binnenkort met een dochter wordt verblijd. Zo krijgen broertjes Bert en Jan er een klein zusje bij.

In de reacties onder de foto barst het van de felicitaties voor het stel. “Wat prachtig! Gefeliciteerd 🥰”, schrijft iemand. En: “Geweldig gefeliciteerd en wat leuk een meisje erbij 💗”, reageert een andere volger. Wij wensen de familie Zonderland in elk geval heel veel geluk met de aankomende spruit!

Bron: Vriendin | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook