Lief! Temptations Ricky heeft een nieuwe vriendin

Ricky post een lief kiekje op Instagram.

Ricky Lukassen vond tijdens Temptation Island de liefde bij Jaydi. De twee zijn nog een tijdje samen geweest, maar uiteindelijk viel toch het doek voor het stel. Inmiddels is Ricky over de breuk heen en zou hij zelfs alweer een nieuwe vriendin hebben!

Ex

Eerder dit jaar zat hij nog met Jaydi aan tafel bij Eating With My Ex, waar hij aangaf dat hij haar toch wel miste. Dit was echter niet wederzijds en dus leek het definitief finito tussen de twee. Daarna gaf de wakeboarder in gesprek met Grazia nog aan dat hij inmiddels wel weer openstaat voor de liefde. “Tuurlijk sta ik open voor een nieuwe liefde, maar daar ga ik niet naar op zoek. Dat overkomt je”, deelde hij toen we met hem belden.

Nieuwe vriendin

Enne, het lijkt erop dat die nieuwe liefde hem nu is overkomen, want op Instagram deelt hij een kiekje met een glimp van zijn nieuwe lover. “Wat een uitzicht! 🤯”, schrijft hij bij de post. Op de eerste foto zien we Ricky alleen zitten op een hack, maar op de tweede foto maakt hij een selfie met zijn nieuwe vriendin. Hij tagt haar niet en haar gezicht kunnen we ook niet heel goed zien, dus het lijkt erop dat Ricky zijn girlfriend nog even geheim wil houden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ricky Lukassen (@rickylukassen)

Volgers van de voormalig realityster vinden het in ieder geval enig dat Ricky weer gelukkig is in de liefde. “Hij heeft weer iets aan de haak hoor, casanova😉”, reageert iemand. En: “Zo leuk! 😏🥰”, reageert een andere volger. Cute!

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws