Aha! Zo maak je mooie krullen met een stijltang

Met de juiste styling-tool kom je een heel eind!

Lees ook

TikTok staat er vol mee, en ook wij willen de proef binnenkort eens op de som nemen: we hebben het over krullen maken met een stijltang. Hoewel wij normaal gesproken ons haar krullen met een krultang, kun je dus ook mooie krullen maken met een stijltang. Maar hoe werkt dat precies?

Lesje styling-technieken

Je zult de techniek eerst even onder de knie moeten krijgen, maar daarna merk je dat je krul veel langer in model blijft zitten. TikTok, Instagram en YouTube staan vol met tutorials waar je kunt leren hoe je verschillende krullen moet maken. Het begint bij het in huis halen van een juiste stylingtool.

Knikkende krullen

Om eerst te beginnen, is niet elke stijltang geschikt om mee te krullen. Dit heeft namelijk te maken met de manier waarop de platen aflopen. Zijn ze recht, dan zul je hoogstwaarschijnlijk een knik in je krul gaan zien. De stijltang moet afgeronde platen hebben, zodat je een mooie krul kunt maken. En laat Remington nu net zo’n tool hebben.

Remington
De Sleek & Curl Expert van Remington is ontworpen voor zowel steile modellen als krullenbossen, zodat je elke dag moeiteloos een andere look creëert. De tang heeft afgeronde platen, speciaal ontworpen zodat je gemakkelijk van steil naar krullen kunt gaan. Met de smalle, extra lange platen van 110 mm kun je grotere lokken in één keer stijlen. Dat scheelt je weer tijd!

krullen Remington

Glijdt nog soepeler door het haar

De platen van de Sleek & Curl Expert hebben een coating van zwart titaniumkeramiek, dat tien keer meer keramiek bevat zodat de stijltang tot twee keer soepeler door je haar glijdt. Daarnaast zorgt de keramische coating voor een betere warmteverdeling, waardoor elk haartje evenveel warmte krijgt.

Hiermee voorkom je dat sommige stukken haar te veel warmte krijgen en daarmee kunnen beschadigen. De platen bewegen moeiteloos door je haar en blijven niet haken tijdens het stijlen of krullen. Dankzij de titaniumcoating heb je minder last van pluizig haar. Je haar wordt gladder en glanzender na gebruik van de stijltang.

Luscious lokken

Kortom: ook behoefte aan een extra mooie coupe? Dan is deze Remington Sleek & Curl Expert de ideale oplossing. Enne, dit item is gewoon verkrijgbaar bij Bol.com. Zo switch je binnen no-time tussen steile lokken of krullen, zonder te moeten switchen tussen tools. Wij gaan in elk geval meteen ons haar krullen!

Beeld: Remington

 

Laatste nieuws

Zie ook