Trip to Paris! Het appartement van Emily in Paris staat op Google Maps

Op naar Parijs!

Onder werktijd lunchen bij Le Café Marly met uitzicht op het beroemde Louvre, elke dag een andere designeroutfit aantrekken en in een charmant optrekje in het vijfde arrondissement resideren. Het leven van Emily Cooper in Parijs gaat duidelijk over rozen. En jij kunt je helemaal wanen in haar wereld door de plek van haar appartement te bezoeken!

Google Maps

Oui oui! Het appartement van Emily in Emily in Paris staat nu namelijk op Google Maps. “Emily Cooper’s apartment“, zo valt er te lezen op Google Maps. Het appartement is gelegen op het volgende adres: 1, Place de l’Estrapade.

Om te vieren dat fans het appartement nu kunnen bezoeken wanneer ze in Parijs zijn, plaatst Lily Collins a.k.a. Emily een post op Instagram. “Emily, we made it! @GoogleMaps approved…”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lily Collins (@lilyjcollins)

Flinke spaarpot nodig

Mocht je je afvragen hoeveel Emily in real life nou zou betalen als ze echt op dat adres zou wonen, dan kunnen we je vertellen dat je er een aardig zakcentje voor nodig hebt.

We zullen er niet omheen draaien. Om een jaar in Parijs te leven zoals onze favoriete fashionista in Emily in Paris heb je zo’n 133.845 euro nodig. Dit blijkt uit een onderzoek van vastgoedspecialist Bramleys. Zo bevindt het zich op een steenworp afstand van het Pantheon, wat de prijs van woningen in die buurt behoorlijk omhoog jaagt. Voor een appartementje als die van Emily ben je dan ook snel 1700 euro per maand kwijt. Wat neerkomt op 20.400 euro per jaar. Enne, daar komen dan nog alle andere kosten zoals gas, water en licht en boodschappen bij! Wow!

Bron: Instagram Lily Collins | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws