Zo gaat het nu met Geordie Shores Vicky Pattison

De Geordie heeft een prachtige transformatie ondergaan!

Lees ook

In 2011 maakte het spraakmakende reality-programma Geordie Shore z’n debuut op de Nederlandse televisie en was binnen een mum van tijd mega populair. Acht ‘lads‘ en ‘lasses‘ trokken in het Geordie Shore huis om ala Jersey Shore, overdag te werken en ’s avonds te feesten. Way-ayee! Tussen de bewoners was daar ook de ietwat brutale, maar super knappe Vicky Pattison. Hoe gaat het nu met haar?

Vulcano Vicky

We leerden Vicky, a.k.a. Vulcano Vicky, kennen als een vurige meid die niet bij shotjes was weg te slaan. En ook als er drama was, was Vicky er negen van de tien keer bij betrokken. Ze had een prachtige, maar wilde bos haar, droeg extreem korte jurkjes en besmeurde zichzelf met heel, heel veel zelfbruiner. Ehm ja, iedereen heeft zijn eigen smaak, we guess

Exit

Toen de OG uit de serie stapte in 2014, is het nooit echt duidelijk geworden waarom de Geordie haar biezen had gepakt en niet meer terug kwam. Totdat ze vorig jaar tijdens een interview vertelde dat ze er eigenlijk gewoon te oud voor werd.

“Het was nog steeds een groep mensen, die geen twintigers meer waren, en vier á vijf avonden per week dronken werden”, vertelde ze. “Voor sommigen is dat hun realiteit, en dat is prima, maar voor mij wilde ik absoluut iets anders”, gaf ze toe. En dat heeft ze zeker waar gemaakt, want de Geordie sloeg wel een héél andere weg in.

Transformatie

Vicky heeft in de jaren na Geordie Shore een ge-wel-dige transformatie ondergaan. Zo viel ze af en werd ze een hardcore fitgirl. Ze bracht zelfs haar eigen fitnessprogramma uit. Toch vond de beauty het na twee jaar wel weer welletjes en besloot ze dat ze veel gelukkiger wordt van een beetje bewegen, een beetje wijn en zo af en toe een hamburger. You go girl!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vicky Pattison (@vickypattison)

The real deal

Ook besloot Vicky de ‘echte’ realiteit te laten zien op haar Instagramaccount. Een bad-hairday, een dubbele onderkin, een vetrolletje hier, de Geordie laat het allemaal zien aan haar volgers. De beauty heeft zo te zien de balans te hebben gevonden. Enne, she’s glowing!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vicky Pattison (@vickypattison)

Grote liefde

De 34-jarige ster is ook al een tijdje happily in love met haar inmiddels verloofde Ercan Ramadan. De beauty is sinds 2019 samen met haar grote liefde, en hebben een aantal weken geleden hun verlovingsfeest gegeven. En aan de foto’s te zien was het een heel spektakel. We love it!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vicky Pattison (@vickypattison)

Reünie

Binnenkort is er overigens weer een reünie te zien met alle Geordie Shore-sterren. Degenen die we zeker weten teruggaan zien, worden alvast gedeeld in de teaser die Geordie Shore op hun Instagramaccount deelt. Zo zien we onder anderen Charlotte CrosbyHolly HaganSophie KasaeiMarnie SimpsonAbbie HolbornChloe FerryScott TimlinMartin McKennaJay Gardner en Nathan Henry voorbij komen. Dit belooft veel goeds!

Bron: Closer | Beeld: Brunopress, Instagram (@vickypattison)

Laatste nieuws

Zie ook