Oeh la la: deze celebs hebben de meest thirsty fans

Getting steamy!

Je mening geven over een serie op Twitter, of commenten op de beste selfies van je celebrity crush op Instagram: we hebben het allemaal wel eens gedaan. Maar van al die miljoenen mensen die online hun mening geven over de sterren: wie heeft er nu precies de meest thirsty fans? Dat heeft lingeriemerk Pour Moi uitgezocht.

Celebrity Crush

Be honest: jij had vroeger ook een grote poster van je favoriete acteur, artiest, of atleet boven je bed hangen. Niets beters om bij in slaap te vallen, toch? Of misschien heb je anno nu nog wel een stiekeme celeb crush ingesteld staan als wallpaper op je telefoon. Been there, done that, wij judgen niet.

En als je ook openbaar op Twitter je warme gevoelens voor de sterren niet onder stoelen of banken steekt, dan ben je niet de enige. Er wordt namelijk nogal wat af gethirst op het socialemedia-platform.

En de award voor Thirstiest Fans gaat naar…

Zo is Pour Moi eens diep de Twitter-verse ingedoken. Zij namen 113.104 tweets onder de loep vanaf 2019 om erachter te komen welke celeb nu echt de meest thirsty fans heeft. Hiervoor heeft het merk tweets gefilterd op woorden zoals ‘hot’, ‘sexy’, en meer van dat soort steamy termen.

Bovenaan de lijst staat een naam die we éigenlijk al een beetje verwacht hadden: niemand minder dan Channing Tatum staat namelijk op plek 1. Geen wonder: want de hunky acteur deed met z’n rollen in Step Up en Magic Mike menig hart sneller kloppen.

Top 20

De volledige ranglijst is voor een groot deel gevuld met bekende acteurs, maar ook verschillende atleten (Cristiano Ronaldo) en muzikanten (Alex Turner, Lil Nas X, Taylor Swift) maken hun opwachting.

  1. Channing Tatum (Acteur)
  2. Angelina Jolie (Acteur)
  3. Jennifer Aniston (Acteur)
  4. Cillian Murphy (Acteur)
  5. Cristiano Ronaldo (Atleet)
  6. Leonardo DiCaprio (Acteur)
  7. Miles Teller (Acteur)
  8. Tom Hardy (Acteur)
  9. Alex Turner (Artiest)
  10. Joshua Anthony (Atleet)
  11. Blake Lively (Acteur)
  12. Maya Hawke (Acteur)
  13. George Clooney (Acteur)
  14. Nigella Lawson (TV-persoonlijkheid)
  15. Lil Nas X (Artiest)
  16. Michael Ealy (Acteur)
  17. Holly Holm (Atleet)
  18. Sam Fender (Artiest)
  19. Taylor Swift (Artiest)
  20. Dua Lipa (Artiest)

Brede selectie

Direct na Channing Tatum staat Angelina Jolie op een goede tweede plek. Over de Maleficent-actrice werden vanaf 2019 zo’n 1939 thirsty tweets gedeeld. Channing wist er echter 1996 te verzamelen, en daarmee was hij goud voor een eerste plaats in deze thirst competition. Hekkensluiter in de top 3 is overigens Jennifer Aniston, die met 1931 thirsty tweets nét niet aan Angelina Jolie wist te tippen.

Bron: Pour Moi | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws