Nostalgie: de Osbournes komen terug met nieuwe realityshow

Naast de Kardashians en de Meilandjes, zijn ook de Osbournes binnenkort terug op tv!

Voordat The Kardashians miljoenen kijkers en volgers trok, was er een heel ándere familie razend populair met hun eigen realityshow. We hebben het natuurlijk over de familie Osbourne, rond Ozzy en Sharon, en kids Kelly en Jack. Mocht je nu de antics van de Brits-Amerikaanse rockersfamilie gemist hebben de afgelopen jaren, dan is er goed nieuws. Hun realityshow The Osbournes wordt namelijk nieuw leven ingeblazen!

Terugkeer

Yes, je leest het goed: de Osbournes zijn back! De familie verhuist weer van Amerika terug naar jolly old England, en de BBC is er met een cameraploeg bij om de familie te volgen. De reden dat de familie toch weer terugkeert naar hun roots in Engeland, is naar eigen zeggen omdat Ozzy ‘de belastingen en het wapengeweld’ in de VS zat is.

Verschillende familieleden hadden al eens aangegeven dat zij een terugkeer van hun realityshow wel zagen zitten, en nu is het dus echt zo ver. De familie rond legendarische metal-zanger Ozzy Osbourne verhuist naar een pittoresk Brits dorpje in Buckinghamshire, waar zij zoals vanouds ongetwijfeld de boel flink zullen opschudden.

Throwback

Dit gaat hoe dan ook zorgen voor een flinke dosis nostalgie. In 2002 kwam het eerste seizoen van The Osbournes uit, en dit was destijds de best bekeken serie op muziekzender MTV. De laatste aflevering vond alweer plaats in maart 2005, dus deze terugkeer komt zo’n 17 jaar na het einde van de originele serie.

Een woordvoerder van de BBC vertelde aan website MailOnline: “Twintig jaar geleden verlieten de Osbournes Groot-Brittanië voor een leven in Los Angeles. Nu komen zij terug ‘naar hun nest’, terug naar hun thuis als familie, precies zoals ze het al die jaren geleden hebben achtergelaten.”

Nieuwe serie

Of de nieuwe serie er weer net zo uit gaat zien als het origineel? Dat moeten we nog even afwachten. Zo is bijvoorbeeld nog niet bekend of broer en zus Jack en Kelly ook weer hun opwachting maken. Ook weten we nog niet vanaf wanneer de nieuwe serie te zien zal zijn.

En zou Ozzy zo’n 17 jaar later ein-de-lijk snappen hoe de telefoons in hun huis werken, of gaan we weer regelmatig die bekende roep om ‘Sharoooon!’ horen? Wij kunnen nu al niet wachten!

Bron: Mail Online | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws