Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: toch nog een vijfde After-film in de maak

We can't wait!

De After-films zijn absoluut een van onze guilty pleasures. Vorige week kwam deel vier van de film-serie uit, After Ever Happy, en er werd toen aangekondigd dat dit de laatste film over Tessa en Hardin zou zijn. Maarre, wat blijkt nou? We kunnen ons verheugen op gewoon nóg een After-film. Say what?!

Opnames

Wie afgelopen weekend direct naar de bioscoop is gerend voor een heerlijk avondje wegzwijmelen bij After Ever Happy was misschien teleurgesteld dat het liefdesverhaal voorbij was. Goed nieuws dus voor fans van de reeks. Nog beter nieuws: deze vijfde film is zelfs al in de maak! Acteur Hero Fiennes Tiffin verklapt op Instagram dat ze net klaar zijn met de opnames van deel vijf.

De film gaat After Everything heten. De eerste vier delen van de reeks zijn gebaseerd op de boeken van Anna Todd. Fans van de boekenserie wisten dan ook al dat er nog een deel vijf volgden, een soort prequel en een sequel in een. Het was alleen nooit duidelijk of die ook zou worden verfilmd. Of After Everything op deze pre- en sequel gebaseerd is, is dan ook nog even afwachten.

Perspectief

In het boek lezen we over de dramatische relatie van Hardin en Tessa die een wervelwind werd waar iedereen om hen heen in werd meegesleurd. "Nu krijgen die anderen een stem – voor, tijdens en na de gebeurtenissen in de serie", wordt het boek beschreven. Ook krijgen we Hardins perspectief op hun relatie te zien. Hoe gaaf zou het zijn als we wat meer van hem in de After Everything te zien krijgen? Wanneer dat zal zijn is nog niet bekend, maar hoogstwaarschijnlijk kunnen we begin volgend jaar al wegzwijmelen bij een nieuw liefdesverhaal. We can't wait!

Bron: Tagmag, Cosmopolitan, Boekerij | Beeld: Videostill After