Bettina Holwerda reageert op bizarre vraag: ‘Daar ‘zorg’ ik helemaal niet voor!’

'Dat is niet hoe ik in het leven wil staan.'

Lees ook

Via Instagram kunnen we tegenwoordig bijna 24/7 de levens van onze favoriete celebs volgen, en via DM’s en Q&A’s zijn ze zelfs rechtstreeks te bereiken. Zo deed Bettina Holwerda gisteren een korte een ‘vraag maar raak’-sessie via haar Stories, waar ze een wel heel bijzondere vraag ontving.

Vreemdgaan

Met alle juice- en gossip-kanalen regent het continu nieuwtjes van BN’ers die een scheve schaats rijden. Maar bij Bettina en hubby Jim Bakkum zit alles gewoon helemaal goed, valt followers op. En daarom stelt een volger de vraag hoe Bettina ervoor zorgt dat Jim niet vreemdgaat. “Quality time met drie kids is niet iets vanzelfsprekends”, redeneert de vraagsteller. Uh, what?

Niet goed

Ook Bettina kan haar verbazing moeilijk verbergen. Ze reageert: “Ehm. Als je insteek al is ‘hoe zorg ik dat m’n man niet vreemdgaat’, lijkt me dat er al iets niet helemaal goed zit. Ik ben daar nooit mee bezig en ik ‘zorg’ daar helemaal niet voor.”

Daarnaast deelt de actrice en zangeres: “Wij hebben zo’n goede connectie en praten de hele dag door. Over kleine en grote dingen. We doen ons best voor elkaar en zijn gewoon heel blij met elkaar. Dus: totaal niet mee bezig. Dat is niet hoe ik in het leven wil staan namelijk.” Duidelijk.

En ten slotte voegt ze hier nog in het klein aan toe: “En daarbij: HEB JE MIJ WELEENS GEZIEN!? 😜” Exactly!

‘Groeten van je therapeut’

In een tweede story gaat Bettina toch nog iets verder in op de vraag. “En over quality-time: dat hoeft ‘m niet te zitten in samen weggaan, of uit eten te gaan”, deelt ze. “Wij hebben de hele dag door quality-time in kleine momentjes en soms ook niet en dat is ook prima. Als je het geen ding laat worden en er te veel druk op legt van: ‘Oooohhh we hebben al veel te lang niet iets samen gedaan.’ Dan wordt het ook geen probleem.”

Na al dit levens- en relatieadvies sluit Bettina haar bericht passend af. “Hebben wij ook moeten ondervinden hoor. Groeten van je therapeut.” Got it!

Bron: Instagram @bettinaholwerda | Beeld: Brunopress, Instagram @bettinaholwerda

Laatste nieuws

Zie ook