Korte benen? Op deze manier lijken ze langer

Met een aantal fashion tricks krijg jij ook legs for days!

We benijden modellen met hun ellenlange benen, alleen zijn we niet allemaal gezegend met zulke genen. Gelukkig zijn er een aantal stylingtips waardoor ook jij legs for days krijgt!

High waisted

Ja, we weten het, de broeken met lage taille zijn hot en happening, maar dat doet gewoonweg niet veel goeds voor de lengte van onze benen. Het is eigenlijk heel logisch: je benen lijken net zo lang als dat je broek is. Hoe hoger de taille dus zit, hoe langer je benen lijken. Daarom gaan we toch maar voor onze oude vertrouwde high waisted broeken, shorts en rokken – ook al is dat very millenial.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

A post shared by L Y L E E H M (@lyleehm)

Monochroom

Verschillende prints en kleuren in je kleding breken een outfit te veel op, waardoor de individuele kledingstukken niet als geheel worden gezien. Resultaat? Je lijkt korter. Kies daarom eens voor een monochrome outfit in bijvoorbeeld roze (of iedere andere kleur). Iets te veel van het goede? Match dan eens de kleur van je broek bij je schoenen, zelfs dat geeft de illusie dat je benen langer zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

Platform shoes

Trek je favoriete platform Dr. Martens maar uit de kast, want die geven je letterlijk een paar centimeter extra. Voor het beste effect trek je een wat wijdere en langere broek aan die gedeeltelijk over de schoenen heen vallen, want hoe langer die broek lijkt, hoe langer je benen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

A post shared by armin | outfit inspo (@arminarshe)

Je kunt een van deze trucs uitkiezen, maar natuurlijk ook voor allemaal tegelijk gaan. The longer the legs, the closer to God, toch? 😜

Bron: Fem-Fem | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws