De nieuwe Grazia ligt in de winkel

Get it while it's hot.

Daar is-ie dan: Grazia’s nieuwste issue! Niemand minder dan de prachtige Olcay Gulsen siert de cover van ons grote modenummer. 

💛 Ze is back in fashion met het mode-programma Heb Ik Wat Van Je Aan? Olcay Gulsen vertelt of dit haar terug doet verlangen naar de modewereld. En ze laat zich speciaal voor Grazia’s Fashion Issue kleden door ontwerptalenten Rosalie Boonstra, Fares Moses en Justin Knoop. 

💛 Hij won Expeditie Robinson 2021 en heeft groot succes met zijn YouTube-series Open Kaart en Terug naar Toen. Tijd om eens open kaart te spelen met presentator en acteur Robbert Rodenburg. 

💛 Van de rente op je spaarrekening wordt niemand nog rijk of gelukkig. Beter investeer je in een klassieke designertas, die elk jaar meer waard wordt. Maar kun je echt je pensioen opbouwen met Chanel of Hermès?

💛 Als Anika op haar achttiende door mentale problemen in een kliniek belandt, zoekt ze naar andere manieren om met haar emoties om te gaan. Al snel vindt ze die in een focus op haar slaapkamerdeur, wat uiteindelijk leidt tot een dwangstoornis. ‘Ik moest de deur checken, anders zou er een ramp gebeuren.’

💛 Je haar is je visitekaartje. Maar wat als je last hebt van futloze lokken, krullen die op half zeven hangen, uitval of roos? Wij vroegen naar jullie meest prangende haarvragen en lieten ze beantwoorden.

Dit en nog veel meer lees je in de nieuwste Grazia, die vanaf morgen in de winkel ligt. Koop ‘m HIER.

Ook lees je nog meer interviews met onder anderen Lili Reinhart, Halina Reijn en Jan Versteegh. Xelly Cabau deelt haar beauty favorites en Anne en Esther Vedder tippen tien trends. Uiteraard lees je ook weer de columns van Yolanthe Cabau en Mascha Feoktistova. 

 

Laatste nieuws