Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wedding bells voor déze Selling Sunset-realtor

'Een verrassingsaanzoek!'

Na de bruiloft van iedereens favoriete villain Christine Quinn en het sprookjeshuwelijk van Heather Rae Young, is er nu nóg een Selling Sunset-realtor die het huwelijksbootje instapt. Via haar Instagram maakte Vanessa Villela namelijk bekend dat zij op één knie is gegaan voor haar long-time partner Nicholas Hardy, also known as Tom Fraud.

Tweede aanzoek

Als je helemaal up to date bent over de levens van de glamoureuze realtors uit Selling Sunset, dan is dit nieuwtje misschien een beetje verrassend: want was Vanessa niet al verloofd? En daar heb je gelijk in!

Begin dit jaar ging fiancé Nicholas namelijk bij een ondergaande zon op één knie voor de actrice en makelaar. Maar zoals Vanessa deelt in een zoete serie kiekjes op Instagram: "Nu was het zíjn beurt!"

Verrassing

Vanessa ging een aantal maanden na het eerste aanzoek zelf op één knie. En dat deed ze niet zomaar: op de foto's is te zien hoe de beauty er een heel spektakel van heeft gemaakt met rozen, kaarsen, ballonnen en een stel gigantische lichtgevende letters die de woorden "Forever yours" uitspellen. Ook kon een stijlvolle ring natuurlijk niet ontbreken. Romantiek ten top!

Vanessa schrijft bij de foto's: "Een verrassingsaanzoek voor mijn prins." Ze vervolgt: "Ik geloof dat je je liefde voor je man op dezelfde manier moet tonen als zij doen voor vrouwen. Ik vind dat zij diezelfde magie en liefde moeten voelen 😍". Awww!

Bron: Instagram @vannevillela, Page Six | Beeld: Netflix, Selling Sunset