Herfst- en winterfashion: kleurrijke jassen voor mannen

Ga eens voor jackets die lekker opvallen én comfortabel zijn.

Lees ook

De herfst komt eraan en dat betekent ook dat het weer langzaamaan tijd wordt om een jas uit de kast te halen. Het is man-eigen om dezelfde jas jarenlang te dragen. Want, zeg nu zelf, hij zit zo lekker en het staat voor je eigen stijl en levenslust. Toch kunnen we aanraden om voor het komende herfst- en winterseizoen eens een nieuwe jas uit te gaan zoeken.

Een trend in de komende herfst- en wintermode is kleur. Ja, zwart, wit en grijs zijn nog steeds vertegenwoordigd, maar, net als de nieuwe damescollectie van Chanel, mogen mannen ook zeker kleurrijk voor de dag komen. Ga daarom eens voor jackets die lekker opvallen – en heel comfortabel zijn om te dragen.

Kleurrijke jassen

Een jack zit lekker en staat heel sportief. Bovendien is het net een comfortabele deken in jas-vorm, want het sluit heerlijk om je heen. In combinatie met een soepele stof ontstaat er dan een fijne, comfortabele jas die je iedere dag wilt dragen. Comfort is heel belangrijk als je veel buiten te vinden bent. Het buitenleven lonkt, zelfs in de herfst en de winter. Wandelen, fietsen, kamperen, langs de lijn of lekker schaatsen; met een warme jas die opvalt wordt het allemaal leuker.

Opvallen doen de jacks dit najaar op twee manieren: ze zien er goed uit en zijn kleurrijk. Dit najaar zien we verschillende kleuren in het straatbeeld. De trendsetters zijn vooral oranje, rood, groen en blauw. Met als ultieme herfstkleur het klassieke geel van de ouderwetse Zuidwester, regenlaarzen en regenjas. Je gaat zeker opvallen als je deze jackets draagt.

Sportieve snit

Hoewel een klassieke regenjas perfect is voor het werk, kies je voor je avontuurlijke buitenleven eerder voor een winterjack. Dit najaar zien we vooral lekker gevoerde bomber- en pufferjacks. Deze jassen houden je bij alle activiteiten lekker warm en zien er sportief en stijlvol uit. Het sportieve uiterlijk van de jassen combineer je moeiteloos met jeans of een echte outdoorbroek met handige zakken. Op minder koude dagen draag je een dergelijk jack met een T-shirt. Zakt het kwik en wordt het echt koud? Draag het comfortabel met een trui, hoodie of vest. Om je sportieve look helemaal compleet te maken, draag je sneakers of stevige wandelschoenen, want dat past perfect bij sportieve jacks.

Val op met je eigen stijl

Dé trend voor het najaar en de winter voor mannen? Laat je kleding je karakter uitdragen. Het is soms lastig om je eigen stijl met kleding te definiëren. Maar ben jij sportief en avontuurlijk ingesteld, dan wil je een jas die al die avonturen aan kan. Zelfs kantoorbeesten kunnen hun casual, ongedwongen en comfortabele karakter uitdragen, door middel van de juiste kleding. Een goede jeans, sportieve schoenen, een T-shirt, trui of casual overhemd maak je qua look af met een net zo sportieve jas. Enne, dat is nu precies de trend voor het najaar: comfort, sportief, maar zeker stijlvol. Daar ga je geheid in opvallen als je van het buitenleven geniet. Durf jij dat aan? Dan kies je voor een sportief, kleurrijk jack van bijvoorbeeld Twinlife.

Twinlife: mode voor mannen

Wist je dat Twinlife een herenmodemerk van Nederlandse bodem is? Het merk bestaat al sinds 1996. De kleding wordt speciaal ontworpen voor de moderne man, die avontuurlijk, sportief en vrij in het leven staat. De kleding sluit in al die zaken perfect aan die levensstijl. Er wordt gekozen voor comfortabele pasvormen, hoge kwaliteit stoffen en een stijlvolle afwerking, met steeds de avontuurlijke man in het achterhoofd. Zo zijn de jackets gemaakt om tegen een stootje te kunnen, maar houden ook regen en wind buiten. Ze houden je warm, waar het avontuur je ook heen brengt. Uitwaaien aan het strand, wandelen in het bos of kamperen in de Ardennen; met de jackets van Twinlife kom je altijd goed voor de dag en geniet je extra van het avontuur.

Bron: Twinlife | Beeld: Pexels

Laatste nieuws

Zie ook