Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Janice Blok verbluft volgers met bikinikiekje

'Als je het wilt kom je er wel.'

Janice Blok zit lekker in haar vel – en dat is zeker te zien! De beauty zweet dagelijks behoorlijk wat af in de sportschool en deelt trots het resultaat hiervan op haar Instagram.

Personal trainer

Janice gaat als een speer. De Rotterdamse influencer heeft bijna 200 duizend volgers op Instagram, volgt een opleiding aan de toneelschool, host haar eigen podcast en is ook nog eens elke dag in de sportschool te vinden. De afgelopen maanden heeft Janice de knop omgezet en is ze keihard aan de slag gegaan met een personal trainer. Het resultaat? Een amazing figuur!

Zwaar

Ondanks dat Janice helemaal niet zo van sporten houdt, is ze toch dagelijks aan het trainen om zich goed in haar vel te voelen. "Trots op het resultaat dat ik heb bereikt in een half jaar. Sporten is zo niet mijn ding. Ik haal er helaas geen plezier uit. Maar ik voel me uiteindelijk zo veel beter en lekkerder in mijn vel... Het is pittig, moeilijk, zwaar... Maar dan heb je ook wat 🙌🏽", aldus de beauty.

"Hoop dat ik jullie hier een beetje mee kan inspireren dat je niet moet opgeven en het niet uit maakt hoe, als je het wilt kom je er wel 💜", voegt ze vervolgens toe. Janice laat zien dat als je iets wilt, je ervoor moet werken, maar daarna ook trots op jezelf mag zijn. You go, Janice!

Too much

Met zoveel volgers op Instagram krijgt Janice Blok helaas ook regelmatig te maken met kritiek. Zo krijgt de influencer elke dag meerdere berichten waarin mensen zeggen dat ze op moet houden met al die filters en dat haar make-up too much is. Onlangs maakte Janice korte metten met al die negatieve opmerkingen. “‘Hou eens een keer op met die filters, je concealer onder je ogen klopt niet, teken geen sproeten als je ze zelf niet hebt, je linker teen is groter dan je rechter…’, STOP – HIERMEE 🤚🏽⛔️”, liet Janice in klare taal weten op Instagram. Hopelijk bewijst ze met deze foto voor eens en altijd dat iedereen twee kanten heeft en dat dat er gewoon mag zijn op social media.

Bron: Instagram @janiceblok | Beeld: BrunoPress