Vanaf vanavond kunnen we weer genieten van Chateau Meiland

Enne, we kunnen niet wachten op de beelden van de bruiloft van Maxime en Leroy.

Het kijkcijferkanon Chateau Meiland gaat eindelijk weer van start. Vanaf vanavond is het programma wekelijks te zien op SBS6 en daarin kunnen we de langverwachte bruiloft van Maxime Meiland met haar Leroy zien. Exciting!

Tierelantijntjes

Maxime deelde op haar Instagram een fragment van het nieuwe seizoen. Daarin zijn zij en Leroy Molkenboer te zien terwijl ze de voorbereidingen van hun bruiloft treffen. “Ik wil het gewoon leuk aankleden, tierelantijntjes, dingetjes, maar dat wil zij helemaal niet”, zegt Leroy. “Dat snap ik dus niet, want dat wil hij in huis dus bijvoorbeeld niet”, brengt Maxime daar tegenin. Nog genoeg om het over eens te worden dus. We kunnen niet wachten om hun hele weg naar de bruiloft toe mee te kunnen maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Fans van de familie Meiland hebben de romance tussen Maxime en Leroy ongeveer vanaf het prilste begin kunnen volgen. Zo zagen we hun romance opbloeien, de komst van de kleine Vivé, en pinkten we een traantje weg bij het aanzoek in een aflevering van Chateau Bijstand. Vorige maand werd het sprookje voor de twee helemaal compleet met een prachtige huwelijksdag. De twee trouwden met elkaar bij kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest.

Uitpakken

Hier en daar kregen we van de verschillende leden van de familie Meiland al wat kleine hints over de bruiloft van Maxime en Leroy. Zo had Maxime laten weten dat moeder Erica haar zou weggeven tijdens de ceremonie. Ook deelde Maxime al dat ze uitkeek naar een flink feest: “Trouwen doe je maar één keer, dus je moet wel uitpakken”, zei ze destijds. Vader Martien was samen met zus Montana getuige, en kleine Claire bracht de ringen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Ook deelde Maxime via haar Instagram nog een paar super sweet kiekjes van de bruiloft. “Beter laat dan nooit”, schreef ze bij de prachtige set foto’s. Zo zien we het gelukkige bruidspaar samen genietend op een bankje, een kiekje van Maxime in nog een ándere jurk, en een prachtige foto van een kus. Awh!

Bron: Instagram @maximemeiland | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws