Groot nieuws voor Jaimie Vaes!

Nog maar héél even wachten...

Ze heeft er een heftig jaar opzitten, en met haar discovery+ serie Jaimie: In the Vaes Lane kunnen we precies meekijken hoe het met Jaimie Vaes gaat. Maar nu komt er nog een bijzonder project bij voor de beauty.

Ups and downs

Dit jaar is een absolute rollercoaster voor Jaimie Vaes. Onlangs deelde ze nog in gesprek met Grazia dat ze zich eindelijk weer wat beter voelt na het afschuwelijke einde van haar relatie met rapper Lil Kleine.

“Ik voel me veel sterker; het klinkt als een cliché, maar tijd heelt gewoon heel veel. Ik zal niet zeggen dat ik er al voor honderd procent ben, maar mijn gedachtes en mijn gevoel als ik wakker word, zijn niet meer dáár”, vertelde ze destijds. “Die zijn in het heden en ik focus me nu op leuke, positieve dingen. Na alles wat er gebeurd is, krijg ik vaak de vraag hoe het met me gaat. Voor het eerst durf ik te antwoorden: ‘Het gaat goed.’ Dat was hiervoor wel even anders.” You go, Jaimie!

Groot nieuws

Bovendien heeft Jaimie een bijzondere manier om die zware gebeurtenissen een plekje te geven. Zo is namelijk aangekondigd dat de brunette met een gloednieuw project komt: een vijfdelige podcast!

Hartzeer

De podcast, onder de naam Hartzeer, krijgt vijf afleveringen, en wordt behoorlijk heftig. Zo gaat Jaimie niet alleen in op haar eigen situatie, maar ook op de verhalen van anderen. Er schuiven verschillende gasten aan, waaronder expert Johannes Dijkstra.

Johannes is behandelaar bij Stichting Fier, waar hij op dagelijkse basis veel slachtoffers van onder andere huiselijk geweld behandelt. Heavy!

Launch

Kun je niet wachten tot de eerste aflevering online staat? Dan hebben we goed nieuws! Morgen vindt namelijk de launch van de gloednieuwe podcast al plaats. Hartzeer is onder andere te luisteren bij podcast-platform Podimo.

Bron: HPB | Beeld: Anh Kiet Duong via HPB

Laatste nieuws