On the go: dit is de ideale laptop om overal mee naar toe te nemen

De perfecte notebook voor de Slash Generation!

Of je nu je favoriete serie wil bingen in de trein, in je favoriete koffietentje aan de studie gaat, of dat je thuis in een handomdraai wilt kunnen werken aan je projecten: er is één laptop die perfect is voor al deze situaties. Lichtgewicht, duurzaam en ultrakrachtig: de HP ENVY x360 neem je overal makkelijk mee naartoe.

Slash generation

De zomervakantie zit er weer op, en dat betekent waarschijnlijk dat je agenda weer overvol zit. Naast een drukke studie of baan houden we er namelijk een actief sociaal leven op na, en ook buiten kantoor of de collegebanken houdt voor veel mensen the grind niet op.

Voor al deze mensen die student slash creator, of werknemer slash influencer zijn, is er nu een krachtige laptop die past bij elk facet van je leven: de HP ENVY x360.

Sleek en compact

De gemiddelde laptop neemt in je tas flink wat ruimte in beslag, maar niet de HP ENVY x360. In een stevig metalen jasje inclusief een subtiele goudtint: deze notebook is net zo stijlvol als-ie praktisch is.

Ook heeft HP deze laptop voorzien van een duurzame touch. De ENVY x360 is namelijk voor een groot deel gemaakt van gerecyclede materialen. Van oceaanplastic in de speakers tot duurzaam aluminium in de behuizing: wel zo goed voor de planeet!

hp envy

Veelzijdige krachtpatser

Toch doet de HP ENVY x360 met z’n compacte formaat niet onder voor bulkier modellen en kan de krachtige hardware zelfs de strijd aan met de gemiddelde desktop. Je foto’s helemaal Insta-worthy maken in Photoshop? Vlogs bewerken? Dat is geen enkel probleem voor de razendsnelle multi-core 11th generation Intel i7-processor en videokaart.

Met het slimme 360-design kun je deze 2-in-1-laptop bovendien ‘gewoon’ gebruiken als notebook, klap het toetsenbord volledig om en zet je ENVY x360 in als tablet, of kies ervoor om ‘m rechtop neer te zetten voor een luie avond series kijken op de bank.

Ultralange batterijduur

Niks is erger dan een notebook die halverwege je vliegreis begint te zeuren om een stopcontact, toch? Daar hoef je je met deze HP-laptop geen zorgen om te maken. De accu gaat namelijk ruim 12 uur mee – ook als je die de hele tijd besteedt aan het streamen van je favoriete series.

hp envy

Social + Media

Daarnaast is de HP ENVY x360 volledig equipped om je van de perfecte media-ervaring te voorzien. Het AMOLED-display is energiezuinig en zorgt voor extra levendige kleuren. Hiermee voelt het alsof je helemaal in the action zit. De Bang & Olufsen-speakers maken de experience helemaal af met hun kraakheldere geluid.

Ook handig: de ENVY x360 beschikt over allerlei slimme social-opties. Van een ingebouwde ringlight in het scherm voor je videocalls, tot een privacy-schuifje om je camera en microfoon mee te blokkeren: je vrienden, collega’s of klanten zien je alleen op je allerbest.

Creëren zoals nooit tevoren

Kortom: de HP ENVY x360 is de ideale companion voor zowel thuis als onderweg. Met het handige Windows-besturingssysteem en het slimme touchscreen kun je met deze laptop alle kanten op. Wil je als creator nóg meer uit deze draagbare studio halen? Dan is een slimme HP Tilt Pen de ideale aanvulling op de ENVY x360. Hiermee maak je razendsnel notities en werk je met precisie aan al je projecten.

Ook enthousiast geworden? De HP ENVY x360 is te bestellen in de webshop van HP, of bij HP-retailers in jouw buurt. Bovendien is-ie beschikbaar in verschillende, tijdloze kleuren, zodat deze laptop helemaal bij jou past. Waar neem jij ‘m mee naartoe?

Laatste nieuws