Lief: EOTBDD’s Robin Sterk is verloofd

De realityster stapt binnenkort in het huwelijksbootje.

Lees ook

Robin Sterk deelt leuk nieuws op zijn Instagram. De Ex On The Beach: Double Dutch-ster heeft zijn vriendin Denise ten huwelijk gevraagd. Hij deed dit in de meest romantische stad op aarde: Parijs. Cute!

Kleur

Robin ontmoette zijn Denise zo’n vijf maanden geleden en deelde in juli een lieve post op zijn Instagram. De realityster verkeerde een jaar geleden nog in zwaar weer. “Aan de grond genageld, klaar met vrouwen en liefde. Geen woning meer”, zo deelde hij openhartig. Ook verloor hij zijn Instagram-account, waarmee hij zijn bedrijf runde. “En toen kwam jij 3 maanden geleden langs en ik kan alleen maar dankbaar zijn dat er toch nog van al die 100e dames er 1 is die mijn ziel wat kleur heeft weten te geven 👌🏻”, schreef hij bij een lief kiekje van Denise en hem samen.

L’amour

Enne, nu is het stel dus verloofd. Denise en Robin gingen op vakantie naar Parijs en na het zien van de grootste hoogtepunten van de Franse stad, werd het voor Robin tijd om Denise te verrassen. In een video die hij deelde is te zien dat de romanticus zijn vriendin ten huwelijk vraagt voor de Eiffeltoren. Romantischer kan niet, toch? Op zijn Instagram-pagina (achter een slotje) zijn beelden van het romantische moment te zien. Die vind je hier.

Robin deed mee aan EOTBDD in 2020 en kwam als ex van Lynn van Tiggelen het strand oplopen. Later liet Lynn weten dat Robins intenties om naar Ex On The Beach te komen niet helemaal zuiver waren. “Wie is Robin? Wanneer je meedoet aan Ex On The Beach terwijl je een vriendin hebt, is mijn respect voor je verdwenen”, schreef ex Lynn onder een foto van een EOTBDD fan-account. Oh my

Bron: Instagram @robin_covered, LoveReality | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook