Winning Wednesday: 1x de ghd platinum+ styler t.w.v. €299

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 1x de ghd platinum+ styler t.w.v. €299 weggeven!

Borsten checken 

Ghd steunt al achttien jaar wereldwijd goede doelen die zich inzetten voor de strijd tegen borstkanker. In totaal doneerde het merk meer dan 22 miljoen dollar aan borstkankerorganisaties. Maar dat is nog niet het enige. De afgelopen twee jaar maakte het merk het hun missie om jonge vrouwen van over de hele wereld aan te sporen om regelmatig hun borsten te controleren. 

En ook daar bleef het niet bij. Als aanvulling lanceerde ghd de pink-collectie. €10 van iedere verkochte styler en €5 van iedere verkochte ghd-helios of -glide gaat naar Pink Ribbon Nederland. 

Pink-collectie

De collectie bestaat uit de ghd helios™ professional föhn, de bekroonde ghd platinum+™ styler, ghd gold® styler en de glide hot brush. Door het design en de kleur is de limited pink-collectie zo ontworpen dat je telkens een reminder krijgt om je borsten te checken als je een van deze items gebruikt. Klinkt goed, en belangrijk. Take control now. 

Win, win, win

Een reminder krijgen dat je je borsten moet checken, terwijl je je haar doet? Dat zou eigenlijk iedereen moeten krijgen. Om je alvast op weg te helpen, mogen we daarom 1x de ghd platinum+ Styler weggeven. Deze styler is extra bijzonder dankzij de baandoorbrekende Ultra-zon™ technologie, die de behoefte van jouw haar en de manier waarop jij het stylet voorspelt. De warmte wordt bovendien effectief gecontroleerd, zodat jij de beste resultaten hebt met sterker haar, meer glans en een goede kleurbescherming. Klinkt goed! 

Wil je kans maken op de ghd platinum+ Styler? Vul dan onderstaand formulier in en volg @ghdhairbenelux op Instagram. Succes! 

Deze actie loopt tot en met dinsdag 6 september 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws