Zien: Roxeanne Hazes ontroert met emotioneel optreden in De Beste Zangers

'Vanuit de ogen van mijn vader', deelt de zangeres.

Gisteravond wist Roxeanne Hazes zowel de andere deelnemers áls de kijkers te ontroeren in De Beste Zangers. Hier bracht zij het lied Ik drink ten gehore van Ramses Shaffy voor Claudia de Breij. Maar dan wel met haar eigen twist. En dat maakte nogal wat emoties los.

De Beste Zangers

In de nieuwe aflevering van De Beste Zangers stond Claudia de Breij centraal. Alle deelnemers brachten daarom nummers ten gehore die belangrijk voor Claudia zijn geweest. Zo koos Roxeanne voor een nummer van Ramses Shaffy, een grote inspiratiebron voor Claudia.

Maar ook voor Roxeanne persoonlijk is het nummer dat ze kiest erg bijzonder. Wanneer Claudia deelt dat zij vroeger altijd een beetje bang werd van dit nummer, sluit Rox zich daarbij aan. “Ik had daadwerkelijk iets om bang voor te zijn in mijn jeugd, want mijn vader dronk – en behoorlijk veel”, vertelt de dochter van André Hazes. “Ik zou het heel bijzonder vinden om dit liedje, vanuit de ogen van mijn vader, voor jou te zingen vanavond.” En dat het een bijzonder optreden is, blijkt wel: de aanwezigen horen Roxeanne met ingehouden adem aan.

Prachtige uitdaging

Via Instagram blikt Roxeanne terug op het bijzondere optreden. “Dankjewel Claudia, dat we in jouw muzikale levensverhaal mochten duiken. Jij vertelde dat je als kind dit liedje maar eng vond. Dat je op een zekere leeftijd moet komen om de schoonheid ervan te begrijpen”, begint ze.

“Ik had dit liedje ook niet eerder moeten zingen, maar ben op een punt in mijn leven dat ik het een prachtige uitdaging vond om het naar mijn hand te zetten. Een speciaal mens verdient een speciaal liedje. Het was een eer om dit voor jou te mogen doen”, laat Roxeanne weten.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

 

Laatste nieuws