Videoland deelt eerste beelden van Holland’s Next Top Model

Drama incoming!

Nog heel even en dan gaat het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model van start. Videoland heeft nu de allereerste beelden gedeeld, waarin we ook meteen kennismaken met alle kandidaten.

HNTM is back

Het is alweer even geleden dat we naar een seizoen van Holland’s Next Top Model hebben kunnen kijken. Het laatste seizoen vond namelijk alweer in 2019 plaats. Maar, er is goed nieuws! We hoeven niet lang meer te wachten op het nieuwe seizoen. Het laatste seizoen van HNTM was mega-populair. Zo deed onder andere Sam Hofman toen mee en Anna Nooshin was presentatrice. De knappe Marcus ging er destijds met de winst vandoor. We weten al een tijdje dat Loiza Lamers de presentatrice is van komend seizoen en dat onder andere Yolanda Hadid in de jury zit. Loiza deed zelf ooit ook mee aan de talentenjacht en won. Daarom is ze des te meer vereerd dat ze het dertiende seizoen mag presenteren.

Dertien uitverkorenen

We zijn natuurlijk ontzettend benieuwd naar het nieuwe seizoen. Enne, dat begrijpt Videoland als geen ander. Daarom hebben ze alvast de eerste beelden gedeeld op Instagram. Daarin krijgen we alvast een sneak peek van het nieuwe seizoen én kunnen we kennismaken met de kandidaten. “Deze dertien uitverkorenen hebben één doel: Holland’s Next Top Model worden! 🤩” aldus Videoland.

Sommige kandidaten hebben in elk geval alle vertrouwen in zichzelf. “Ik heb de andere modellen gezien. Ik denk dat ik ga winnen, ja” horen we de 24-jarige Lisa zeggen. Ook zien we de eerste discussies binnen de jury, huilende kandidaten en vangen we een glimp op van de eerste shoots. We can’t wait! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Nieuwe jury

Dit seizoen van HNTM zal er heel anders uit gaan zien. Zo is er niet alleen een andere presentatrice, er is ook een gloednieuwe jury. Voormalig topmodel Yolanda Hadid, fashion ondernemer Guillaume Philibert Chin en topfotograaf Philippe Vogelenzang beoordelen wekelijks wie het in zich heeft om model te worden. Onder leiding van Loiza gaat het drietal opzoek naar hét nieuwe topmodel.

Holland’s Next Top Model is vanaf 5 september wekelijks te zien bij Videoland. 

Bron: Instagram @videolandonline en @hollandsnexttopmodel, Grazia archief | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws