Babynieuws! Rapper Donnie voor de tweede keer vader geworden

Beschuit met blauwe muisjes voor Donnie! De rapper is namelijk voor de tweede keer vader geworden van een zoon. Op Instagram deelt hij een lieve foto én de prachtige naam van de kleine man.

Baby nummer twee

In april bracht Donnie het heugelijke nieuws naar buiten dat zijn vriendin Lois zwanger was van hun tweede kindje. Hoewel de rapper zijn gezinsleven grotendeels privé houdt, is hij natuurlijk hartstikke trots op zijn gezin. Dit nieuws kon hij dan ook niet voor zichzelf houden.

“Lieve mensiesss, eindelijk mag ik het zeggen 😍”, schreef Donnie destijds bij een foto van een echo. “Baby nummer 2 is on the way.” Ook verklapte hij de uitgerekende datum – en dat deed hij geheel in stijl: “Release date augustus 2022 😂🥰❤️”

Zoon

En die release kwam afgelopen woensdag ter wereld. Op Instagram laat Donnie weten dat zijn zoon op 24/8/22 is geboren. De kleine man heeft de prachtige naam Sorèn Luka gekregen. Ook deelt hij een foto van zijn jongste telg. Cute! Zijn 2-jarige zoontje Odín Donny is daarmee grote broer geworden. Gefeliciteerd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MARADONNIE (@maradonnie)

Felicitaties

Onder het geboortebericht stromen de felicitaties binnen. “Van harte gefeliciteerd en heel veel liefde en geluk gewenst 💙”, schrijft Natasja Froger. “Another one ❤️❤️❤️”, reageert Soundos El Ahmadi. Verder zijn er felicitaties van onder meer Bas Smit, Bridget Maasland en Renate Gerschtanowitz.

Bron: Instagram @maradonnie | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws