Exclusief! EOTBDD’s Joyce vertelt over aanzoek én bruiloftsplannen

De beauty deelt ook een foto van het aanzoek.

Lees ook

Van smaakmaker in Ex on the Beach naar een relatie en zelfs een verloving: Joyce blijkt vol verrassingen te zitten. De beauty deelt in gesprek met Grazia exclusief de details over het zoete aanzoek. Ook licht ze vast een tipje van de (bruids)sluier over de grote dag. Want er blijkt dus zelfs al een datum geprikt. Say what?!

Verloofd

In gesprek met Nick Eshuis onthulde de realityster namelijk dat ze niet alleen een relatie heeft, maar ook dat ze zelfs al verloofd is! Natuurlijk zijn we direct even gaan rondspitten op the gram, waar we vervolgens enkele steamy kiekjes spotten van Joyce met haar aanstaande: Manuel.

Aanzoek in het water

Wanneer we haar vragen naar het aanzoek, vertelt Joyce precies hoe het gegaan is: “We waren in Spanje en hadden een tripje naar watervallen gepland samen met m’n broer, schoonzus, en onze dochters (1 van hem en 1 van mij)”, legt ze uit. En al snel heeft Joyce door dat er iets niet helemaal in de haak is.

“Ik vond zelf dat Manuel zich heel vreemd gedroeg die dag”, vertelt ze. Zo zorgt Joyce er vervolgens per ongeluk bijna voor dat Manuels plannen in het (ijskoude) water vallen. “Het water zelf was ijskoud, en hij wou dat ik mee zwom achter rotsen. Dat heb ik niet gedaan vanwege de kou, waardoor hij alleen maar slechtgezind werd – bleek dat hij het daar wilde vragen, achteraf”, vertelt Joyce over de bijzondere dag. Oops!

Op één knie

Toch is het uiteindelijk allemaal goedgekomen. Joyce vertelt lachend: “Na een dagje daar vroeg hij aan zijn dochter voor een foto te maken van ons, maar het voelde allemaal heel vreemd aan en toen ging hij op zijn knie en ik schrok me dood, haha!”

Nadat ze over de schrik heen is, zegt Joyce natuurlijk volmondig ja: “Met traantjes”, deelt ze. Ook legt ze uit dat ze het aanzoek op dat moment, ondanks de vreemde vibes, niet direct zag aankomen. “Ik wist wel dat het ooit ging gebeuren, alleen niet op dat moment.” Ze deelt bovendien een lieve foto van het moment suprême.

eotbdd joyce
Beeld: Joyce Elodia Lopez

Ring troubles

Daarnaast deelt Joyce een hilarisch detail over het zoete moment. “Mijn ring was eigenlijk te ‘klein'”, deelt ze. “Ik heb hem over mijn vinger getrokken met zeep, waardoor mijn vinger paars werd, want hij moest aan!” lacht de realityster. “Mijn vingerkootje was te dik, maar hij zit goed nu en kan niet meer uit. Maar dat is de bedoeling ook niet”, vertelt Joyce. Awww!

eotbdd joyce
Beeld: Joyce Elodia Lopez

Enne, die ring ziet er uiteindelijk helemaal top uit. Manuel heeft duidelijk een goede smaak!

Bruiloft

Ook zijn Joyce en Manuel al volop bezig met het plannen van hun grote dag. Want samen de liefde vieren, moet natuurlijk wel in stijl. “De trouw staat voorlopig gepland in september 2023. We zijn al bezig met de gastenlijst en de trouwlocatie.” Can’t wait!

Beeld: MTV / Joyce Elodia Lopez

Laatste nieuws

Zie ook