Zien: dit is de knappe verloofde van EOTBDD’s Joyce

Deze week zorgde Joyce uit Ex on the Beach: Double Dutch voor een grote verrassing. De beauty bleek namelijk een vriend te hebben. Enne, dat niet alleen, de twee zijn namelijk verloofd! Tijd om kennis te maken met de knappe verloofde van Joyce.

Verloofd

Ze zorgde voor de nodige drama in het meest recente seizoen van EOTBDD, maar pas nu het seizoen voorbij is zorgde Joyce voor een échte shock. In gesprek met Nick Eshuis onthulde de realityster namelijk dat ze niet alleen een relatie heeft, maar ook dat ze zelfs al verloofd is! Na een bezoekje aan de McDrive vroeg Nick aan Lynn en Joyce of de twee nog het bed in zijn gedoken met hun voormalig mede-eilandbewoners. Hierop reageert Joyce: “Neeee, ik heb een vriend, Nick!” Nu zorgt dit al voor opgetrokken wenkbrauwen, maar vervolgens doet Joyce er nog een schepje bovenop. “Schat, ik ben verloofd”, vult ze aan. Say what?

Meet Manuel

Wie is die verloofde dan precies? Maak kennis met Manuel! In gesprek met Nick vertelde Joyce dat ze elkaar eigenlijk al heel lang kennen. “Het is een heel verhaal, van hem en mij. Dat speelt al vijf jaar eigenlijk. Eerst was het niet serieus en dan was het wel serieus, en toen hadden we ruzie en ben ik vertrokken naar Ex on the Beach.” Maar inmiddels zijn de twee duidelijk weer on good terms!

Hieronder hebben we een aantal kiekjes van Manuel op een rij gezet.

Joyce en Manuel

Manuel

Manuel
Beeld: Instagram @_m.r.manuel__

Veel weten we nog niet over de knappe Manuel, maar op Instagram kunnen we wel alvast zijn looks bekijken. Zo deelt hij een lief kiekje samen met Joyce op vakantie. Daarnaast kunnen we stellen dat het een stoere, getatoeëerde én gespierde gast is. Looking good! 

Bron: Instagram @_m.r.manuel__ | Beeld: Instagram, MTV 

Laatste nieuws