Wait, what? ‘Over 5 jaar bestaat Chateau Meiland niet meer’

De Meilandjes doen een boekje open over hun toekomst.

The wait is almost over! Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland staat namelijk op het punt van beginnen. En hoewel het programma nog altijd een kijkcijferkanon is, denkt Martien Meiland dat het over vijf jaar niet meer op de buis is. Say what? 

Montana is back

Chateau Meiland is al een paar jaar een enorm succes. Inmiddels speelt de serie zich niet meer af in Frankrijk, maar gewoon in Nederland. Komend seizoen zal dochter Montana ook weer meer te zien zijn in de afleveringen, omdat ze nu wat meer tijd heeft. “Dat kind was alleen maar aan het werk. Ze werkt nu vier in plaats van zeven dagen. De vorige keer zat ze niet in de leader, nu wel”, vertelt Martien aan Veronica Superguide. Erica vervolgt: “Montana vindt het leuk dat ze er nu wat vaker in zit. Ook als er geen camera’s zijn, zijn de kinderen hier bijna dagelijks. Ze genieten enorm van ons nieuwe huis. Wij hebben ook gezegd: ‘We gaan hier niet meer weg, we gaan niet meer verhuizen…”

Toekomst

Martien en Erica zitten nu dus eindelijk op hun plek. “We hebben ook een heel goed hek, dus we hebben hier geen last van fans. Dat is zo’n verrijking”, stelt de tv-ster. Of die fans er in de toekomst ook nog zullen zijn, dat moet nog blijken. Martien weet in ieder geval wat ze gaan doen, mochten ze minder populair worden. “Zolang wij ver boven het miljoen scoren, blijven we doorgaan. Maar over vijf jaar bestaat Chateau Meiland niet meer, hoor. Dan ben ik lekker met de kleinkinderen bezig, misschien hebben Montana en Dirk dan ook wel een kind”, aldus Martien. We moeten dus volop genieten zolang het programma nog op de buis is!

Bron: Tips en Weetjes, Story | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws