Maxime Meiland blikt terug op onuitgenodigde filmploeg bij bruiloft

'Ik geef al zoveel', deelt de Meiland-dochter.

Vorige maand ontstond er flink wat ophef rond de bruiloft van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer. Hun sprookjeshuwelijk trok namelijk ook de aandacht van een aantal onuitgenodigde gasten, die met een flinke camera op de stoep stonden. In gesprek met het ANP blikt ze nu terug op de mediarel, maar ook op de dag zelf, haar bruidsjurk én licht ze een tipje van de (bruids-)sluier over het aankomende seizoen van Chateau Meiland.

Jurk ontwerpen

In de aanloop naar een bruiloft, moet je natuurlijk een goede bruidsjurk vinden om de hele dag in te stralen. Het plan hiervoor was eigenlijk om dit in het nieuwe programma Heb ik wat van je aan? te laten doen. Maar dat ging niet door, deelt Maxime: “Nee, ik dacht gelijk, die trouwjurk gaan we niet doen, hoor. Ik ben daar al zo moeilijk mee, laat staan bij m’n eigen bruiloft!”

Wél mochten drie ambitieuze mode-ontwerpers losgaan op de avondjurk die Maxime zou dragen. De keuze was uiteindelijk makkelijk, deelde Maxime. “Maar er was er eentje die er gelijk uitsprong. En dat kan ik dan op zo’n moment ook niet voor me houden. Is misschien niet zo leuk voor de spanning van het programma, maar ik was gewoon heel enthousiast!”

Pers op de stoep

Een minder leuk deel van de dag was de plotselinge aanwezigheid van een onuitgenodigde filmploeg van RTL Boulevard. In gesprek met het ANP deelt Maxime haar frustraties hierover.

“Wij vonden dat echt niet leuk. Toen Leroy me ten huwelijk had gevraagd, zeiden we al: prima als de ploeg van Chateau Meiland straks bij de bruiloft is, maar verder liever geen pers. En dan staan ze er toch. Ik kan daar heel slecht tegen. Ik geef al zoveel, dan had ik graag gezien dat onze grote dag toch een beetje privé was gebleven.”

Chateau Meiland

In elk geval is er dus wél gefilmd voor het aankomende seizoen van Chateau Meiland. We krijgen sowieso een behind the scenes blik op alle voorbereidingen, vertelt Maxime.

“Je ziet ons sparren over de bruiloft, naar dansles gaan, taarten proeven en natuurlijk de jurk uitzoeken. Wanneer de bruiloft te zien is? Ik denk ergens aan het einde, dus nog even geduld!”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws